torsdag 22 juni 2017

Bygga trappa natursten

Betongstenar kan med fördel användas för att bygga upp en trappa. Det går lätt att arbeta med stenarna. De är starka och de håller hur länge som helst.


Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp.

Sten och stenbaserade produkter är hållbara material som är tacksamma att arbeta med och använda i trädgården. Att bygga en trappa i sten eller betong är inte. Vi har både trappblock i natursten och i betong samt.


Trött på den gråa betongtrappan? Det behöver inte kosta skjortan med natursten. Den som inte har råd att bygga.


Tips om hur du ska göra och vad du bör tänka på när du ska bygga en mur av sten.

Stencentrum levererar och monterar alla typer av trappor i granit, skiffer och kalksten. Tänk på att din entrétrappa är det första intrycket av ditt hus. Designa din egen trappa i granit. Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp.


Natursten är ett lämpligt material i trappor, eftersom den är slitstark och dessutom relativt underhållsfri. Murar i betong eller natursten optimerar din tomts förutsättningar. Vi har ett brett utbud av produkter för både fristående murar och stödmurar, allt för att. Stenblock har används till trappor utomhus i tusentals år.


Stentrappor är lätta att bygga, kräver lite underhåll, har en mycket lång livstid och blir bara. Använd hela blocksteg i sten eller klä in en befintlig trappa. Ställ en fråga till valfri expert eller skicka en generell fråga till redaktionen.


Jag skulle faktiskt bygga den av natursten så den smälter ihop med berget. Det gjorde jag på mammas bergstomt och även vid en klipphäll ned till. TTrappa med plansteg av hällar och sättsteg.


Rekommendationerna bygger på stenindustrins samlade branscherfarenhet år. En entrétrappa i trä kan den händige bygga själv men vill.

En stabil stödmur, dubbelsidig eller kanske en mur av natursten. Oavsett vilken mur du är ute efter så kan vi på Gårda Johan hjälpa dig. Flexitrappan bygger på en uppfinning som gör att vinkeln för varje trappsteg och trappans storlek enkelt kan varieras.


Trappor i betong eller natursten skapar en pampig entré för huset, man kan bygga entrén precis så stor som man själv önskar med blocksteg, eller välj färdiga. Därför gjöt jag plintar till marknivå och cementerade på natursten. På så sätt fick jag en stabil grund med gammalt utseende. Blocksteg i natursten finns i flera olika färger, för dig som vill ha en mer naturlig och exklusiv miljö i din trädgård.


Färgskiftningar och kvartsränder får. Vi tillverkar sedan din trappa i sten enligt dina önskemål med ytbehandling, kantslipning och formarbete till ett lyckat. Det finns otroligt många olika trappor att välja mellan och en mängd olika sätt att bygga en stentrappa på. Ni kanske vill gjuta en trappa för att klä in den.


Om det går att bygga upp alla steg mm är det lättare att lägga reglar på trappstegen och spika ihop dem och. Sprängsten eller naturligt flata. Bygg trappa med klassisk rytm.


Scakta ur lämpligt djup, använd stenmjöl i. Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg? En trappa kan byggas på många olika sätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.