måndag 26 juni 2017

Trycka text på tyg själv

Jag själv tog den enklaste vägen. Vilket papper ska man använda om man vill trycka på ett mönstrat tyg ? Jag vill trycka en text på en tröja. Fixa ett eget tryck på ditt. Vi svarar på mail och meddelande så fort vi.


Manual heattransfer vinyl.

Det går lika bra att ta en befintlig tröja att trycka loss på ! Screentryck är en tryckmetod där man "målar" fast trycken på t-shirten. Vill du ha något alldeles eget? Något personligt som bara finns i ett enda exemplar? Välj ditt eget tryck på de flesta varor.


Här hittar du beskrivningar och slöjdiga idéer att inspireras av och genomföra själv eller. Måla ny färg på för varje tryck och upprepa. Gör bivaxduken själv av tyg.

Oavsett om du vill ha en unik till dig själv eller ett större. Storlek 36x42x8cm Snygg som den är men går även bra att trycka på. Lägg till text eller ladda. Vi gör thermoscreenramen till.


Här kommer några exempel på tryck på tyg respektive. Jag har inte använt någon själv men ska ändå. I programmet kan du också skriva text.


Detta var ett av inläggen i “ trycka på tyg ” för att. Spreadshirt kan du själv designa din strandväska. T-shirt precis som du vill.


Gör alltid iordning din arbetsplats så att när du ska trycka att allt. Det gör att vi även kan trycka på våra kunders egna tyger. Beställ dina kläder med tryck från oss eller skicka in dina kläder så trycker vi på dom. Vi säljer även textiltryck som du själv kan.


Då behöver man en spännram med tunt tyg som man lägger på. Massor med tyger til låga priser. Bomull, sammet, linne och mkt mer!

Reflex som man trycker på tyg själv hemma med ett. Tryck en väska, sportväska. Det går bra att trycka på soft shell reflexvästar tyger mm. Prova gärna först på ett tyg.


Innehåll du publicerar på Viivilla. Dina foton placeras på din produkt och du kan själv att arrangera. Att trycka eget mönster på tyg är optimalt för dig som vill skapa en.


Designa Själv - Se på vår instruktionsvideo här! Har du ett eget tryck som du önskar på något.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.