måndag 3 juli 2017

Ankarmassa biltema

Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. För montage av gängstång, armeringsjärn och dyl. I detta fall så letade jag ankarmassa både på Hornbach och Bauhaus innan men hittade inte och hjälpen jag.


Biltema säljer 280ml för 190kr och. Köpte ankarmassa på Jula häromdan Hard Head 2K-FIX. Jag har hört att ankarmassa ger en mycket hållbar montering. Men hur fungerar ett sådant ankare?


Skiljer det sig från kemankare? Välkommen till oss på Jula! I våra åtta kategorier hittar du allt för hemmafixare och proffs. Börja upptäck vad vi kan erbjuda dig!


Används vid montering av skruvstänger, armeringsjärn, bultar och liknande i mursten, betong och lättbetong. Fix-Extra ankarmassa för infästning av bult och armeringsjärn även i fuktiga miljöer eller vattenfyllda hål. Justerbart monteringsdjup. Tvåkomponent kemankare med kort torktid.


Men hittas likväl på classe och biltema. Här hittar du byggbeslag så som kilankare, spikningsplåt, vinkel och stolpsko från flera ansedda märken så som Grabber, Fischer och Prof. Ankarmassa känns lite overkill. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren.


Mangler: kemankare ankarmassa hilti ankarmassa plugg ankarmassa biltema essve s essve industry essve listskruv Folk søker også etter. Sika AnchorFix-ankarmassa från Sika Sverige AB.


Sätter upp både kök, hyllor Platt-tv och annat i de väggarna så de måste klara en hel del. Se alla relaterade produkter. Gå inte miste om bra erbjudanen! Hela sortimentet i din hand.


Välj rätt material vid nästa renovering. Våra produkter håller en hög kvalité till ett lågt pris. Köp plugg och expander hos Swedol – Hög kvalitet till proffs och nöjda kunder med stort lager.


Perfohylsan används tillsammans med ankarmassa för injektionsförankring i håltegel, tegel och hålsten. Finns i flera varianter Gå till produkt Visa.


Närmare upplysningar om den som tillhandahåller säkerhetsdatablad Företagetsnamn BILTEMA SWEDEN AB. Först borrade jag hålen, cm. Trälim, superlim, kontaktlim och många fler Det mesta går att limma och laga – t. Besök oss i någon av våra butiker. Leverantör av proffsprodukter för industri, måleri, marin, bygg och andra hantverksbranscher.


Specialister på ytbearbetning och ytbehandling. Här får du en stor guide till stolpskor. Se till exempel hur stolpskor kan användas och vilka typer du har att välja bland. Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter.


Den kanske största nyheten är ändå att katalogen kommer att. Unbranded Pappersstansar, lager-på-lager, stl.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.