tisdag 11 juli 2017

Figy lärare

Välkommen till Finnvedens Gymnasium i Värnamo - Kunskap med Kvalitet! Under detta menyval kan du läsa om några av de ingredienser som gör att vi kan leva upp till vårt motto: "Kunskap med kvalitet".


Figy lärare

Sjukanmälan, betyg och individuell studieplan i Dexter. Dexter är FIGY :s programvara för information om dina betyg, din individuella studieplan och ditt schema. Under eftermiddagen var fem elever samt lärare från Figy på väg med tåg till Stockholm. Strax söder om Vagnshärad krockade tåget med ett stridsfordon.


Figy lärare

Ja, frågan är om inte eftermiddagen- och kvällens två föreställningar i Finnvedsskolans aula platsar in där. Det var folkligt och festligt värre när gymnasieskolan Figy hade öppet hus i kväll. Läraren Janne Blixt berättar att det är ett mycket. Lista: Vi börjar på FIGY i höst.


Elever från Figy i Värnamo fanns med på det tåg som i går krockade med ett stridsfordon. Information about Figy, Finnvedens Gymnasium, Värnamo. Värnamo I tågolyckan på tisdagen fanns fem elever och lärare från Finnvedens gymnasium. Alla klarade sig oskadda, enligt information från skolan.


På Figy i Värnamo hoppas man kunna locka sökande. Dessutom kommer det att finnas både elever och lärare på plats som är redo på att svara på frågor. Nu väntar närmare Figy -elever på besked om och när de ska gör om det. Språkintroduktion för nyanlända är ett lite annorlunda program på Figy i Värnamo.


I tisdags morse bjöd lärarna här på Figy oss elever på ett mysigt luciatåg. Under sitt besök i Värnamo var också Damberg på Finnvedens gymnasium och träffade lärare och elever på fordons- och transportprogrammet.


Under min tid på FIGY hade jag inspirerande lärare vilka har spelat roll för mitt studieval. Med sig i bagaget hade hon en problemlösning som eleverna på Figy skulle lösa på bästa sätt för.


Att våra lärare och andra i personalen ska kunna se hur det går för några av våra elever. Vi mötte fantastiska lärare på Figy och många elever fick bra undervisning, men vi mötte också elever som inte fick det stöd de behöver.


Skärpt eldningsförbud och bevattningsförbud. Här hittar du information om vad som gäller vid ledighet utöver ordinarie lov för elever i grundskolan, hur du ansöker om ledighet och hur sjukfrånvaro anmäls. Treornas årliga arbete för årets musikal närmar sig sitt slut.


Snart är alla förställningar gjorda, och kursen är slut. Deras lärare, Jonna Nordlander, är. På Finnvedens gymnasium satsar man hårt på elevinflytande och hälsa. Alla elever har idrott på schemat.


Där kommer nya program att starta och fler lärare kan anställas. Lovisa Brasch, administrativ chef på Finnvedens gymnasium, FIGY. Tyskaglosor FIGY - en övning gjord av Ankanvej på Glosor.


Figy lärare

Vi hälsar FiGy varmt välkomna till Campus Värnamo och Gummifabriken. Spanska - FIGY - en övning gjord av GameScale på Glosor. Lärarförbundet Värnamo arrangerar politisk debatt om förskola, skola och fritidshem.


Här har 77% av lärarna lärarexamen och det går elva elever per lärare. Den gymnasieskola som ligger närmast är Lichron Teknikgymnasium Värnamo.


På tåget fanns fem elever samt en lärare från Figy som var på väg. Innan tillsynen gör vi en enkät, Skolenkäten, med elever, vårdnadshavare och lärare.


Resultatet är ett viktigt underlag för hur tillsynen utformas. I det här reportaget berättar Felicia och Märta om skolans fantastiska lärare, skolans atmosfär, schemaupplägget och mycket mer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.