måndag 31 juli 2017

Lås till utombordare klass 3

Klassbultlås till utombordsmotorer över 25hk. Motorlås m inbyggt lås Artikelnummer. G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din. Skydda din båt och motor mot stöld med ett lås ! I godkänd klass -utrustning ingår.


För att skydda din utombordare kan du köpa ett.

Lås till fönster och altandörrar. Och visst är låset mest till för. En utombordare måste idag vara fastlåst i båten för att den skall. Båtlåspaket Klass Abloy PL3Protec hänglås och Pewag m klass båtlåskätting med.


Reservdelar till båtmotor. Vi köpte ett klass - lås på Clas Ohlsson. Gav upp små båtar med utombordare. Har köpt klass kätting och de i affären tipsade mig om att ta en kopia av.

Se till att motorn är låst - Se till att du. Combilock Rock lås för utombordare över 50hk Pris. Bekvämt kodlås till ytterdörren. Läs mer om Yale kodlås här!


Monteringsbult till Trailerlås. Klassmotorlås till utombordsmotorer under 40hk. Bultlås för utombordare upp till 30hk ABUS NEMO 38. Utombordare ( ) Elmotor (22).


Båtar under 2kg deplacement får låsas med klass kätting och lås. HÄNGLÅS KLASS MARIN ABUS köper du smidigt hos Marinshopen. Handla direkt i vår butik i Stockholm eller.


HÖLJE KLASSlåskätting. Men Safequip och Biltemas klass - lås har löstagbar bygel, vilket kan vara en fördel i vissa fall. Osäker på om låset är godkänt av. Anmäl dig till vårt nyhetsbrev för.


Du måste köpa till frakten då den inte. Fri frakt till utlämningsställe vid köp över 499. Resultatet är ett nytt patenterat klass lås.

Låskätting med hänglås, klass 3. Utmärkt till båt, fyrhjuling och skoter! Ett högkvalitativt motorlås till din utombordsmotor i rostfritt stål. Borrsäkert, härdat, polerat stål. Beskrivning av artikel CombiLock till utombordare över Hk.


Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. Kättingen dras genom lyfthandtaget på utombordaren ty låsöglan p. Allt material som man använder till att låsa med skall. Godkänt och certifierat lås till utombordare från Hk upp till 400.


BEMA UBL-godkänt i klass ? Undvik fallgroparna vid begköp av utombordare - Duration. Köp STÄVÖGLA KLASS ROSTFRI hos Skruvat - 3kr. Stävöglor med orginalkvalitet.


I Sverige använder vi oss av fem säkerhetsklassningar när det kommer till hänglås. Hänglås i klass Lämplig för låsning av Båtar över 2kg och båtmotorer.


Mopeder och Släpvagnar tillsammans med klass. Vi har totalt över 1leverantörer och hjälper gärna till med.


Låspaket Sea and snow klass 3. CombiLock Outboarder - Ett universallås som passar till samtliga motorer under 50Hk som är bygelupphängda med bygelskruvlåsning. Inga specialbultar krävs för.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.