onsdag 16 augusti 2017

Antika beslag till byrå

Möbelbeslag som passar nya, gamla och renoverade möbler. Antik mässing, x mm. Här hittar ni möbelhandtag, kläppar, nyckelskyltar och ringhandtag i äldre stil till dina möbler och skåpluckor. Välkomna till vår webbshop!


Knopp Fransk Lilja Metall Svart antik. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager. Stort urval, bra priser och snabba leveranser. Stort Sortiment av Dörrhandtag, Fantastiska Erbjudanden, Köp Här!


Antika beslag till byrå

Spara en massa pengar här! Vi har nu Gamla beslag till byrå. Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns eller byt till en ny.


Vi säljer Heminredning, maskerad och presenter och mycket mer till bra priser för att kunna tillgodose hela familjen. Wind i antik mässing Helix i mässing, en serie moderna handtag och knoppar.


Antika beslag till byrå

Beslag antik mässing med nyckelhål. Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Dags att välja knoppar till ditt kök eller byrå ? För dig som har ett kök från Marbodal finns det fantastiska möjligheter att hitta nya handtag och beslag till.


Knoppar till byrå, dörrknoppar för garderober, porslinsknoppar och mässingsknoppar. Ge hemmet nytt liv med Stilbeslags urval av köksknoppar och lådknoppar. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter. Tre äldre beslag till en byrå.


Längd på foten 45mm och bredd 23mm. Totallängd 75mm och själva kläppen 55mm. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga. Skåpshandtag till funkis, 50-tals och 70-tals kök hittar du hos Stilbeslag.


Ticka- beslag och bygelhandtag är några av våra populära modeller. Du har inga produkter i varukorgen. Byrå i asiatisk stil med fina beslag i turkos färg. Finns även i vit och svart färg.


Rymliga lådor för bra förvaring. Alla typer av beslag så som dörrhandtag, fönsterbeslag, krokar, hatthyllor och ventiler. Det vi inte kan om beslag är inte värt att veta. Med lite färg och nya knoppar blir till exempel en byrå nästan som.


Antika beslag till byrå

Kan med fördel användas till möbler eller köksskåp. Har du svårt att hitta rätt skruvar till dina beslag ? Till de flesta av våra beslag, dörrhandtag och krokar ingår rätt typ av skruv. Hitta billigaste Gamla byråer hos. Genom att använda våra tjänster samtycker du till att vi använder.


Det är inte helt entydigt när en möbel kan klassificeras som antik. Utöver nya beslag så fick jag spackla. Kanske ”Tobbe” återvänder till sin bänk… En i grunden vacker byrå som blivit färglagd på ett speciellt sätt.


Handtag och knoppar till.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.