fredag 25 augusti 2017

Flätad förtöjningslina

Heltäckande utbud av kontorsvaror. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Rätt utrustning på rätt plats. Xmarine Dock flätad förtöjningslina i Polyestersilke. Passar lika bra att använda till.

Rakkapade, semi-floating, flätade förtöjningslinor i färgerna marinblå, röd och grå. Lätthanterliga och slitstarka linor för båt- och skärgårdslivet! Lämplig för fast bryggförtöjning. Ett smidigt och exklusivt alternativ till 3-slagna.


Mycket prisvärd 16- flätad förtöjningslina, 1% polyestersilke. Flätad förtöjningslina där kärnan är en komposit av Polyester och Polypropylen vilket gör den något elastisk.


Vit unik kärna av nylon (polyamidfiber) vilket ger linan en något elastisk och chockabsorberande egenskap. Ytterhöljet är tillverkat av UV-skydda slitstark.

Dessutom är dess slitstyrka i toppklass. Prylar för friluftsäventyret, fiskeresan, båtutflykten, cykelturen och träningen. Vinga flätad förtöjningslina 14mm x 5m Navy Teufelberger.


Linan är tillverkad i vit polyester. Mer info Lägg i varukorgen. Marinblå förtöjningslina av 24- flätad polyestersilke. Repet har en splitsad ögla och en rak ände.


Repet är mycket slitstarkt, fukttåligt och UV-beständigt. Förtöjningslina för tyngre båtar. Dockline flätad öga svart 16mm 20m. Konstruktion: 8-mm, 16- flätad.


Hölje: Extra tvinnad polyester. Levereras med schackel samt säkerhetsband. Fenderlina Av flätad polyestersilke med öga i ena änden. Allround tågvirke Ankare Ankarlina med kaus.


FÖRTÖJNINGSLINA MERXHAKE 2x12M 12MM. Flytande 3- flätad mjuk förtöjningslina av lätta XLF-fibrer som inte suger i sig vatten, med splitsad ögla.

Denna lina lämpar sig mycket bra som förtöjningslina. Den flyter i vatten, formstabil. En lätt splitsad lina med spännegenskaper.


Marin färdigsplitsad 24- flätad förtöjningslina i polyestersilke. Flätad dockline av polyester med en insplitsad rostfri karbinhake. Treslagen förtöjningslina med inbyggd ryckdämpare, tack vare det fjädrande mater.


I en flätad förtöjningslina typ Liros Handylastic och Liros Porto fungerar linans konstruktion som om det vore en inbyggd ryckdämpare. FSE Robline förtöjningslina - Hör till de bästa ankar- och förtöjningslinorna.


En lina som inte vrider sig eller trasslar och som även efter långvarig. Bevis belastning vatten väska. Ankarlina av polyester med flätat hölje, har bra elastiska egenskaper och är väl.


Pris: SEK (SEK) info. Flagglina av flätad polyropylen. På grund av materialets låga vikt (densitet) flyter produkten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.