måndag 14 augusti 2017

Golvbolaget kalmar

Senaste räkenskapsåret gjordes en vinst på 2TKR. Det sitter fler män än kvinnor i styrelsen. Företaget har varit ute till försäljning en tid – men någon ny köpare har inte hittats. Eniro är den lokala sökmotorn.


En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska. Ansvarig är Harriet Britt. Numret går till en tjänst som kommer att koppla dig vidare till.


Generell beskrivning av våra installationsgolv. Nybro Golv - Ditt självklara val av golvläggare! Vi tackar vår huvudsponsor: Vi startar tisdagen den juni!


Verkliga huvudmän och bolagskontroll - kr Vad är en verklig huvudman? En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller. Golv av trä, plast, textilier, sten eller annat naturmaterial hittar du hos oss.


Golvbolaget kalmar

Beskrivning av VÄLKÄNT GOLVBOLAG I KALMAR. Bolaget startades av Axel. Fördelningen i styrelsen är 10% män (1), % kvinnor (0). Vi hjälper dig med golv i alla typer av rum och utrymmen.


Vi kan badrum, våtrum och lägger bl a plastmattor och klinker. Vi fyller år som butik! Det firar vi med kanonerbjudanden under hela året. Torget listar företag i Sverige.


Sweet Chili, restaurang, Vimmerby. På Byggmax hittar du allt du behöver till ditt byggprojekt – till riktigt låga priser. Välkommen till en värld av golv. Funktionärer för företaget GOLVBOLAGET I KALMAR AB.


Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av. För bästa resultat och trygghet vid din badrumsrenovering har vi hantverkare som är GVK auktoriserade. Våra rörmokare hjälper till med installationen - säkert och. Skapa ett trivsamt och personligt hem!


På Rusta hittar du ett brett sortiment av produkter för hemmet till överraskande låga priser. Kährs, en världsledande tillverkare av trägolv, erbjuder en helhet för trägolvet i ditt hem.


Golvbolaget kalmar

Kalmar läns största affärstidning Affarsliv. Hagblomgruppen allt inom måleri, industrimålning, golv och glas. Golvbolaget har sitt säte i. Information om Trångsundsvägen som ligger i Kalmar.


Golvbolaget kalmar

Här hittar du karta över Trångsundsvägen samt alla adresser. Självklart utför vi tjänster som plattsättning och badrumsrenovering. Köp din nya matta i vår webbutik idag.


Yelp är ett roligt och enkelt sätt att hitta, rekommendera, och prata om vad som är riktigt. Det vanligaste är att man väljer en textilmatta till sovrummen. Vi har två grossister som vi jobbar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.