torsdag 7 september 2017

Magnetkrok

Massor med japanrelaterade saker. Handla magnetkrok ar hos magnetvaruhuset. Vi har ett stort sortiment. Vi älskar att hitta lösningar som gör din vardag lite lättare.


Dessa krokar kommer alltid att kunna vara till användning. Perfekt till nycklar, verktyg och lampor m.

Välkommen till oss på Jula! Fraktfritt när du handlar över 8kr. Stark pottmagnet med gängad krok. Magneten placeras på en metallyta där man permanent eller tillfälligt vill hänga upp verktyg, nycklar eller en arbetslampa.


Denna magnetkrok med handtag har en speciellt stark hållkraft tack vare neodym magneten. Magnetkroken används främst till montering av. Vi säljer neodymmagneter, magnetfolier med mera.


Vi erbjuder designprodukter i inspirerande miljöer till människor som vill upptäcka design och formgivare.

Krokmagneterna är kraftiga magneter och sitter fast på alla magnetiska ytor. En krokmagnet kan hålla många gånger sin egen vikt.


Denne magnetkrok med håndtak har en utrolig sterk holdekraft takket være neodym magneten. Passa på att fynda redan idag!


TOOLS är en av Nordens ledande leverantörer av produkter och tjänster till bygg- och industrisektorerna. En stilren magnetkrok som passar mycket väl till paper shelf. Krokarna kommer i 3-pack och finns i flera färger. En fantastiskt stark magnetkrok som gör att du kan hänga upp något på t. Baksidan på kroken har starka magneter.


Nån som vet var jag kan få tag på en stark magnetkrok, dvs en magnet med en krok på som orkar hål. Dekoration, homestyling och mycket mer. Kanske har du en magnetisk ytterdörr. Med en magnetkrok och nitar ger du mer hållbarhet och absorberar chocken när du drar tillbaka.


Dura Coat gör tejpen 5x mer hållbar än akrylbelagda band En. Monteras på filmdukens drakhandtag. Hoppa till slutet av bildgalleriet. Böjbar magnetkrok ñ Kvinna.


Trött på att alltid leta efter dina nycklar?

Tycker du att kylskåpsdörren ser något trist ut? Innehåller spö ca: 48cm med magnetkrok samt 7st. Ej lämplig för barn under år. Kupongkrok enkel med tejp.


Skriv in den e-post som används vid inloggning. När du klickat på "Ja, jag har glömt mitt lösenord" skickas ett mail till den e-postadress som angavs, där du. Handduken hänger på en magnetkrok som jag köpt på Citygross för ett par månader sedan.


Tillbehör hängande Art nr. Vajer kapad i önskad längd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.