tisdag 3 oktober 2017

Ankarmassa betong

Att skruva i betongVid infästning med skruv i betong används ofta plugg, expander eller kemisk infästning ( ankarmassa ). Lättare infästningar kan göras med. Injekteringsmassa WIT-UH 3från Würth är ett nytt hybridsystem för tunga infästningar och armeringar i betong.


Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. Ankarmassa för infästning i fast betong eller natursten.

Jag hoppas nu på mottot att man sällan är ensam om ett problem. Därför vänder jag mig nu till det bästa forumet av dem alla.


Tryck och skruva in fästdetaljen till botten av hålet och låt massan härda. Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Skruva fast mixerröret på patronen.


Högprestandamurbruk typ FIS V har godkänts för ett flertal system-användningar som t. Ett brett urval av kemankarinfästningar – våra injekteringsmassor är även konstruerade för armeringsapplikationer och kan användas i betong och murverk. Belastningsförmågan hos underlaget ( betong, sten, murverk och berg) måste kontrolleras.

Om hållfastheten är okänd. Köpte ankarmassa på Jula häromdan "Hard Head 2K-FIX". Hursom så står det på tuben att den är till för mursten, betong, lättbetong. Spikplugg som passar bra för betong, massiv sten, hålsten.


Perfohylsan används tillsammans med ankarmassa för injektionsförankring i håltegel. För rengöring av borrhål innan installation i betong, tegel och sten av ankarmassa och expanderbult etc.


När du behöver en riktigt stark infästning, är ankarmassa det rätta valet. För montage av gängstång, armeringsjärn och dyl. Tvåkomponent kemankare med kort torktid. Styrenfri epoxy-akrylatmassa för även sprucken betong.


ANKARASSA CA2BETONG ANVÄNDNING För infästning med hög belastning i sten, betong, porös betong och lättbetong. BRUKSANVISNING Betong Lämpligt för. Sluring kan också användas som ankarmassa. Rum inomhus, Utomhus på landsbygden.


Jag har hört att ankarmassa ger en mycket hållbar montering. Men hur fungerar ett sådant ankare? Skiljer det sig från kemankare?

Funktion: Europeiskt tekniskt godkänd ankarmassa. Kan även användas för montage av armeringsjärn o. Passar bra för stenmaterial så som betong, hålsten, kalksandsten, massiva lecablock, lättbetong mm. ANKARMASSA ANKERMASSE KIINNITYSMASSA. Monteringsanvisning i massiva material som betong, sten.


Det görs med en tvåkomponents ankarmassa. Mapefix VE SF är certifierad enligt europeisk standar ETA option (förankringar i betong i spännings- och komprimeringszoner), ETA certifiering för.


Du kan köpa färdiga plintar. Allt till ditt byggprojekt. Handla tryggt online hos Bolist. En 2-komponents styrenfri hybrid- ankarmassa. Miljövänlig med förnyelsebar råvara. Fungerar till alla stenmaterial.


Avsedd för användning i betong samt även godkänd för användning i sprucken. Blandarmunstycke för ankarmassa bulk. Liquix Pro är en styrenfri ankarmassa baserad på vinylester.


En kemisk flerkomponentsmassa som gör det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.