onsdag 4 oktober 2017

Konsol järn

Stadig konsol för hyllplan. Skruv, plugg och väggdistanser. Komplett sats för montage av väggskenor. Hyllkrok Habo Iris 3-Pack Bl å. Måla in konsolerna och hyllplanen i samma färg som väggen för att få en diskret design eller låt dem vara precis som de är.


Här presenterar vi Järnias bassortiment av konsoler, till exempel för upphängning av hyllor eller torkning av kläder.

Köp din konsol till bra pris online här i. Frakt paket posten 140:- Samfrakt vid flera köp. Vi vill att människor ska vilja fixa. Fint tillsammans med till exempel ett hyllplan i trä. Jämför priser och läs recensioner på Heminredning.


Konsoll i gjutgärn i klassisk design. Liten ornamenterad hyllkonsol. Yttermått, mätt vid hål för skruv. Fin att kombinera med ett separat hyllplan i annat material för att skapa en kontrast.

Välj ett hyllplan i massivt trä. Trärent, såpat eller målat med linoljefärg för den rätta. Passande till tex en liten hylla. Detaljrikt utformad i gammeldags stil.


Matt i ytan med fabriks slitna. Angivna värden för max vikt är beräknade och garanteras ej. Fällbara konsoler och fasta konsoler för flera olika användningsområden finns på Skånebeslag AB. Vacker välkommen skylt i järn med text WELCOME.


SEK SEK Spara: 35% mindre. Med skruvhål för hyllplan. Betalning: Vi accepterar förskottsbetalning samt kreditkort på vår webshop. Faktura erbjuds efter sedvanlig kreditprövning.


Linolja, vax, kitt, såpa m. Vi har en helt otrolig historia. Storlek: Vågrätt x lodrätt.


En konsol eller konsolutkragning är en bärande byggnadsdel som skjuter ut från ett väggparti för att ge stöd åt balkonger, skulpturer, listverk eller helt. Tillverkad i gjuten aluminium.


Material: Vitlackerad pressad järnplåt.

Skene Järn - multibutiken med det varierande sortimentet för både privatpersoner och. Av gjutjärn med stiliserad växtornamentik, målade i gråvit färg.


Det beror på en av följande orsaker: Du har inget konto hos oss. KONSOL FZV 200X2T- JÄRN 30X30X0. Din E-postadress har inte verifierats än.


Vi förser proffs och hemmafixare med allt inom byggmaterial. Välkommen till Woody bygghandel Huddinge! Vi erbjuder ett komplett sortiment av järn - bygg- och.


Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du att vi använder cookies.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.