torsdag 23 november 2017

Antika handtag och beslag

Hitta vad du behöver, vi har allt från elektronik till automation. Köp handtag och knoppar tryggt och bekvämt. Välkommen med din beställning! Jämför Pris Och Köp Direkt Online!


Spara tid och pengar med Kelkoo.

Hos oss på Barahandtag hittar du handtag i antik och retro stil samt mycket annat som kan lyfta ditt hem och din bostad till en ny nivå. SPECIALBESLAG AB är en oberoende detaljist av inredningsdetaljer som handtag, knoppar, dörrtrycken, möbelbeslag, lås, gångjärn och krokar. Stort sortiment av knoppar och beslag.


Vi har både knoppar, handtag, krokar o. Välj bland många olika stilar och sorter! Många av beslagen finns i olika material och färger. Våra produkter lagerförs och distribueras från eget lager.


Byggnadsvårdsbutiken Västerås butiken med traditionella byggprodukter, färg och inredning Allt inom byggnadsvår isolering, lindrev, linsnöre, ullsnöre.

Stilbeslag har ett stort urval av knoppar och handtag i kollektioner av hög kvalité. Unika läderhandtag, kökshandtag, mässingsknoppar och porslinsknoppar. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


Design och tillverkning av fronter, handtag, ben till Ikeas vanligaste stommar. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler? Alltid fraktfritt och snabb leverans.


Leta ut nya knoppar eller handtag och förstärk en stil som redan finns. Eller få känslan av ett lantligt kök med hjälp av skålhandtag i antik färg och design. Med hjälp av olika uppsättningar av handtag och beslag kan du snabbt.


Handtag i vitt porslin och antik guld. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom. I vår fysiska butik kan du se hela vårt nytillverkade sortiment och även gamla handtag, både renoverade och orörda. Vi marknadsför ett brett sortiment av beslag och interiörprodukter.


Kvalitet direkt från tillverkaren! Handikapphjälpmedel som gör vardagen lättare - Köp Online! Shoppa bekvämt direkt från soffan.


Klassiskt möbelbeslag med fallhandtag för att dra ut lådor eller luckor.

Knoppar är populära beslag i ett hem. Beslagen är nytillverkade. Ett enkelt och prisvärt sätt att ge nytt liv åt hemmet är med vackra beslag och lådhandtag som matchar känslan i ditt hem. Att ha inomhus som utomhus.


I olika material och modeller bla. Antik (7) Antik Mässing (14). Oval knopp med ytbehandling i antik mässing. Handla enkelt och smidigt med hemleverans till hela Sverige.


DEKORATIVA BESLAG, HANDTAG OCH KNOPPAR. Vare sig du gillar ett modernt stilrent formspråk, rustikt antikt eller klassisk elegans har vi det du söker. Brett utbud av knoppar och beslag. Du har inga produkter i varukorgen.


Skålhandtag Ribershus Art. Dekorativa beslag, handtag och knoppar. Med snygga inredningsdetaljer förnyar och förvandlar du ditt hem, snabbt och lätt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.