torsdag 9 november 2017

Bordsskiva 180 cm

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Ny bordsskiva eller skrivbordsskiva i laminat, linolium, staring;l eller vinyl. Vilken bordsskiva behöver du – för inom- eller utomhusbruk? Välj storlek skiva Välj benställning: Nollställ: Ange.


Välj mellan följande betsnyanser på bordsskiva och ben, alternativt heltäckande vit färg.

Edvin är ett matbord i skandinavisk retro modern design. Det har ett tilltalande formspråk med fina detaljer. Bordet har skiva i lackerat ekfaner och underrede i. Fingerskarvad bordsskiva för extra hållbarhet.


Produkter i samma kategori. Få bordet större: Det finns flera. Om ni har valt en kalksten som bordsskiva så behandlas den med en speciell vätska som baseras på nano-teknik.

Stort matbord med bordsskiva i massivt mango trä och underrede. Bordsskiva med ljuddämpande yta i linoleum. Ställbara tassar för anpassning till ojämna ytor. Bordsunderreden för soffbord finns att köpa, se nedan.


Den som har turen att äga ett äldre bordsunderrede i gjutjärn kan använda. Matton har ett välsorterat sortiment av kontorsmaterial, arkitektmaterial, grafiskt material och konstnärsmaterial.


Elbor L formad skiva med rundad innerhörna lämplig för datorplats. Matbord i många storlekar från - 2cm. Ska ha en hurts under i samma höjd. Handla fraktfritt med snabb leverans direkt till dörren - Välkommen!


Kanterna på samtliga bord är inte klädd med en list utan är i slipad MDF. Jättefint matbord i massiv, oljad ek. Samt stolar i massiv ek med sits klädd. Välj vilken typ av bordsskiva du vill ha.


Kongress Style är ett fällbart bord med stålben som passar utmärkt till utbildningar, konferenser och lunchrum.

De bord som har stenskivor brukar oftast vara utformade så att stenskivan ligger i en ram. Därför är det väldigt enkelt att beställa en ny bordsskiva av oss. Våra mycket kompetenta medarbetare sitter alltid beredda.


Otroliga priser på kvalitativa skivor som passar utmärkt för servering och restaurang. Lagerhämtning av bordsskiva i glas i Stockholm och Malmö. Gäller även på mattor och möbler.


MISSA INTE - Just nu fri frakt på alla köp! Pelarbord i serien Ceasar med rund fot. Underrede i lackerat alternativt kromat utförande. Perstorp Bordskiva - Virrvarr svart - 60cm x 70cm wdh2.


Sänggavel Shell i sammet 1cm. Nordic vit matbord 1cm. Fällbart bord för 6-personer Masonitskiva, tål ej väta! Skrivbord Oberon 1x cm.


Vita kvadratiska metallben, elektriskt höj- och sänkbart i. Hur många kan man sitta vid ett bord?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.