torsdag 2 november 2017

Rostskydda bilen själv

Tänkte börja planera inför att rostskydda bilen, har lite frågor ang utförandet. Seg 1: Ta bort alla plastdetaljer under bilen och hjulhusen. Ja det går bra själv kör jag med en liten kompressor och litersburkar till.


Rostskydda bilen själv

Ska bilen rostskyddas med bra resultat så ska det i vax i alla hålrum. Efter rengöring, helst ångtvätt och torkning. Eller kommer bilen att hålla utan problem ändå?


Rostskydda bilen själv

Eller kan man lika gärna göra detta själv en vacker dag i sommar? Trafikmagasinets Christer Glenning och lustigkurren Jonas (Bengt Jonasson) om hur man själv bättrar på rostskyddet. Inslaget sändes i mitten av 80-talet. Vi erbjuder många tjänster för att du alltid ska känna dig trygg och säker med bilen.


Du får gärna själv vara med och. Läs gärna igenom villkoren för din bils rostskyddsgaranti och se själv ! Bilen hissas upp och hjulen samt ett 10-tal plastpaneler på underrede och hjulhus monteras av. Efter år i rostskyddsbranschen har vi på Rostskyddsmetoder blivit proffs på att rostskydda och underredsbehandla bilar.


Rostskydda bilen själv

Nu kanske du ENBART syftar på bilar som rullat på svenska saltade vägar men själv har jag varit över till. Det går att rostskydda bilen utan att riskera vare sig miljö eller hälsa. Använd linolja istället för diesel eller spillolja!


Men ingen som vet nåt om att rostskydda bilen under själv, och om biltemas underredsmassa är bra? Underredsmassa är inget vidare att använda. Vi på Hagmans har erfarenhet av att tillverka rostskydd sedan 50-talet när bilarna hade ännu större behov av rostskydd än idag. Att rostskydda bilen är en väl värd investering, du ökar bilens livslängd och andrahandsvärde.


Ofta är rostskadorna dolda. Prisvärda produkter för att förebygga rostproblem samt behandla större eller mindre rostangrepp på bilen.


Svårt att laga rost själv ? Men då behöver du enbart tvätta bilen noga så all fett och smuts är borta. Du behöver inte slipa ner och spackla och hålla på. Kolla med en Mitsubishiexpert om du kan montera dem själv. De flesta moderna bilar har ett nätverk som.


Kan man rostskydda bilen med en blandning av. Rostskyddsbehandla bilen med linolja och få ett miljövänligt rostskydd. Rostskydda bilen med ett miljövänligt rostskydd från Kraftoljan.


Har du en bil som har börjat rosta och vill rostskydda bilen så kan vi sand blästra underredet för att få bort rost innan rostskyddsbehandling. Som rubriken låter, någon här som gjort en rostskyddsbehandling själv ? Typ att man köper Dinitrol och gör det själv och sparar lite tusenlappar. Ett riktigt bra klipp från trafikmagasinet som visar hur du rostskyddar din gamla bil själv.


De delar som rostskyddas är till exempel bottenplatta, hjulhus, hålrum i dörrar och balkar. Kom gärna in till oss och rosttesta din bil ! Vid behandling av chassiplattor och hålrum på bilar skapas en gummiliknande yta som skyddar mot luftens syre.


Korrugerad plåt på väggen i Rostdoktorns lokaler. Sverige är ett av de länder i världen där bilar är mest utsatta för. Slipp besväret med att själv ringa runt och hämta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.