onsdag 15 november 2017

Steinfix 40

Steinfix doseras med dl till liter vatten. PH-neutral naturprodukt för behandling och underhåll av alla typer av sten, betong och terrazzo. Notera: Pris är per styck (liter), inte per m2. Kontakta oss för hämtning eller leverans med post.


Med snart år i branschen har vi marknadens största utbud av marksten och stenplattor för trädgårdsbruk. Alltid låga priser och kunnig personal. Förbrukningsmaterial och städgrossist.


Grovrent och fläckborttagningsmedel för sten. För målarfärg, mineralolja, asfalt, sot mm. Effektiv renhållning men skonsam mot stenen och klinker - Tar. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö.


Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande. Leverans inom 4-arbetsdagar. Alkalisk grovrengörings- och fläckborttagningsmedel för alla typer av stengolv och stenmaterial.


Steinfix 40

Skånsom mot stein, betong og terrazzo. Ett medel som fungerar som en betongsealer är vattenglas. Lägg till i önskelista Lägg till jämförelse. Tar bort olja, sot och feta beläggningar.


Steinfix 40

Med STEINFIX kan du på ett tillförlitligt sätt impregnera, polera, rengöra och ta bort fläckar på natursten, betong. Lämplig för vardaglig rengöring av bänkskivor i granit och marmor. Vi erbjuder rengöring och impregnering i närheten av Helsingborg, Båstad och Landskrona. Läs mer på hemsidan eller kom in till vår butik i Viken.


Fettprodukter för natursten och keramikplattor, som STEINFIX 6. Vår affärsidé är att marknadsföra. F: Vad har ni för returvillkor? S:Vid åberopande av ångerrätt, öppet köp eller byte ska detta anmälas till kundtjänst inom dagar från det.


STEINFIX er en velutprøvd serie produkter for behandling av naturstein. Förhindrar smuts och föroreningar att tränga ner i stenen. Kalmarsands Stenolja Porös 1L.


Steinfix 40

Lyfter och tar snabbt bort föroreningar i stenen. Et alkalisk specialprodukt til grovrengøring af sten. Vi använder cookies för att förbättra användbarheten på vår webbplats och göra våra online-tjänster mer relevanta för dig. Genom att fortsätta surfa på.


Stort utbud av kemikalier för alla typer av rengörningsbehov. BVD Terrazzoplatta Cementbunden. Tar effektivt bort alla typer av generell smuts, stekfett, olja.


Mopp för normalt till hårt smutsade ytor. Högkvalitativt kardborrestativ tillverkat i eloxerad aluminium. Ovansidan är helt slät, vilket elimi nerar smutsfällor. Kardborren är monterad i skenor på.


Activa Cream Cleaner är en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.