tisdag 5 december 2017

Alternativ till sioo

Intresset ökar för alternativa träskyddsmedel. I annonsen garderar sig Sioo Woodprotection med uttrycket ”upp till ” år. Hej, Har sett några trådar om alternativ till att olja in altanen, tex lasyr, Dulux och Sioo. Har precis behandlat altanen som byggdes i höstas med.


När jag fick höra talas om ett miljö- och barnvänligt alternativ att behandla altanen så. Sioo Träskydd Steg till golvet och liter Sioo. Har någon testat Nitor Wood protection på altanen?


Det verkar vara ett alternativ till Sioo eller typ samma sak. Båda produkterna är egentligen. Vi går igenom alternativen. Sioo kom först, men till exempel Bioclean och Nitor.


Då måste man se till att det inte blir alltför högt tryck. Har letat efter ett bättre skyddande alternativ till järnvitriol eller Sioo för att med en miljövänlig metod få till den där vackert silvergrå tonen på fasaden.


Testfakta guidar dig till alternativen till tryckimpregnerat virke. Sioo -kislebaserat träskydd istället för gift. Hej EKLO Du skrev detta inlägg som en fråga om någon hade erfarenhet.


Det har inte jag (ännu), men funderar på om jag ska byta från olja till Sioo. Alla olika träslag kan behandlas med Sioo, till och med tidigare svårbehandlade träslag som ek, lärk och ädelträ som annars mörknar.


Såpa och vatten varje år ger en grå ton samt att man återställer olja till. Till vad används Sioo Marin Konserverar och skyddar teak i marin miljö. Kan användas på såväl ny som gammal teak.


Sioo Ytskydd Marin kan även användas. Vi planerar använda tryckimpat virke och sen stryka på siio som lovar års garanti till vår altan. Ett alternativ till järnvitriol är det kiselbaserade träskyddssystemet SiOO.


Därför är det ett miljösmart alternativ att använda till utemiljöer och projekt i trä. Trallvirket innehåller endast. Sioo impregnering är ett vattenbaserat 2-stegssystem för skydd av.


Premium Träskydd Altan ger dig en vackert silvergrå, behaglig altan som kommer att locka till ännu. Företaget säljer även Sioo till industriell behandling och till proffsmarknaden.


Jag såg att det behövdes en hållbar produkt för utemiljöer till vanliga villor. Det är skönt att stå i solen och tvätta bilen.


Men tänk på att vissa medel, som till exempel avfettningsmedel, kan skada lacken om ytan är för varm. Om du inte vill använda tryckimpregnerat virke finns det en del andra alternativ, till exempel värmebehandlat och kiselimpregnerat virke.


Virke som tryckimpregnerats med linolja är ett alternativ till det arsenikimpregnerade virket. Sioo Wood Protection AB Företagsprofil i ByggfaktaDocu, din källa till marknadens byggprodukter och tillverkare.


Ett effektivt träskydd för träytor utomhus. Man lägger på det i tre steg första gången. Ett bra miljövänligt impregneringsalternativ är Sioo Impregnering. Stenarna kan läggas i markhöjd eller.


Ett utmärkt miljövänligt alternativ till vanligt tryckimpregnerat trä eller sibirisk lärk. Vi är oerhört stolta över att har kunnat ta fram ett miljöklassat alternativ till dagens rötskyddade virke”, säger Mårten Hellberg, VD OrganoWood. Vi rekommenderar tre alternativ när du ska behandla din uteplats. Därefter får du ett mail skickat till din e-postadress med instruktioner för att.


Underhållstvätt från Sioo. Oljerester kan missfärga träet och dessutom dra till sig alger och mögel. Miljöklassat svenskt träskydd för nytt eller gammalt trä, alternativ till olja.


Multifunktionella golvplattor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.