måndag 15 januari 2018

Alcro sommarregn

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Vi använder cookies för att ge dig en så bra upplevelse av webbplatsen som möjligt. Genom att du fortsätter att använda webbplatsen godkänner du att vi.


Uterummet – den perfekta platsen för att njuta av det goda i livet, här kryddat med lekfullhet och enkelhet i både färgsättning och stämning.

Vi har noga utvalda och miljöanpassade produkter, kulörer, råd och tips för dig oavsett om. Bläddra genom olika miljöer och låt dig inspireras för hur du kan inreda ditt hem med färg. Få idéer och inspiration från olika typer av inredningsstilar och.


Discover (and save!) your own Pins on Pinterest. Jag är väldigt glad att vi körde på Såpa och Moules i två av rummen. Nu är det hög tid att måla om huset.


Sommarregn som jag aldrig kan tröttna på.

En varm grå nyans som passar lika bra i vardagsrum som sovrum, allrum och matsal. Nymålat med sommarregn år sedan.


Moodboard matplats Ända sedan vi flyttade in i vårt hus och matplatsen så småningom tog form i burspråket så har jag sett en kvadratisk bordslösning här. Som doften efter ett milt sommarregn. En av mina absoluta favoritmöbler. Alcro behövde uppdatera sin ad.


Enjoy a simple life, here spiced with playfulness in colors and assorted bits and bobs. Den lugna skandinaviska stilen passar alldeles utmärkt tillsammans med färgsprakande mönster och genuina möbler som för tankarna till Afrika.


På fredag kommer det en målare hit och målar om. Ska bli så kul att se resultatet! Din måleripartner i Stockholm!


Allt inom måleri, kostnadsfri offert erbjuds i. Visserligen så har väl dom kommit med Perfekt-serien nu så troligtvis är den väl bättre. Men vi har inte bestämt oss riktigt än.


Att blanda gammalt och nytt är ett klassiskt inredningsknep som alltid funkar! Stillsam prakt Det går att plocka blommor året om.

Köket är utrustat med induktionshäll, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikrougn. En färg som jag länge funderat på att använda. Inspiration for your vacation outdoors. Redan i april började vi titta på kakel och klinker, och vi har varit tvärsäkra flera gånger på att ”nu har vi bestämt oss”.


Hej Sanna, den färgen är från en inredningsfotografering, den blev inte som vi tänkt – men superfin. Kan verkligen rekommendera den.


Ge dina trötta möbler en energikick genom att måla dem i en spännande nyans, från vågat rosa till klassiskt vitt, och se dem med nya ögon. Eco Happy är en serie färgstarka och färgglada tapeter för dig som är ung i sinnet och vill ha ett sprudlande hem. Denna pin hittades av Anette Paulrud. Den skulle bryta av fint mot allt vårt sterila vita.


Jag skulle måla om vårt vardagsrum. Så då var det ett tag sen man uppdaterade igen, men det är svårt att få inspiration just nu. Det är idag 1dagar kvar tills vi får tillträde till huset.


Badrumsrenoveringen hemma. Images on instagram about hylla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.