torsdag 25 januari 2018

Ankarmassa jula

Köpte ankarmassa på Jula häromdan "Hard Head 2K-FIX". Den var nyinkommen så hittar den inte på deras hemsida. Hursom så står det på tuben att den. Används vid montering av skruvstänger, armeringsjärn, bultar och liknande i mursten, betong och lättbetong.


Välkommen till oss på Jula ! Vi vill att människor ska vilja fixa. Sedan pressar man i ankarmassa med fogspruta i lagom mäng. Fix-Extra ankarmassa för infästning av bult och armeringsjärn även i fuktiga miljöer eller vattenfyllda hål.


Justerbart monteringsdjup. Tvåkomponent kemankare med kort torktid. Nu kommer Julas nya katalog med många spännande produkter och drygt tusen nyheter.


Den kanske största nyheten är ändå att katalogen kommer att. Jag har hört att ankarmassa ger en mycket hållbar montering. Men hur fungerar ett sådant ankare? Skiljer det sig från kemankare?


Sika AnchorFix-är en tvåkomponents, polyesterbasera snabbhärdande ankarmassa för montering av armeringsjärn, gängstänger, bultar och för. Unbranded Pappersstansar, lager-på-lager, stl.


Ny plugg vill jag nog helst skippa eftersom skruvhålen just nu är rätt slitna. Kemankare berg Vita skivor till hästtransport. Biltema säljer 280ml för 190kr och Byggmax har. Välj rätt material vid nästa renovering.


Våra produkter håller en hög kvalité till ett lågt pris. På Clas Ohlson online hittar du allt för hemmafixaren.


Ankarmassa jula

Rätt monterad är ankarmassan starkare än materialet den är monterad i. Slarvigt monterad riskerar den att släppa. Vi på Essve har tagit fram en enkel. Get without the ads. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Ankarmassa jula

Tryck och skruva in fästdetaljen till botten av hålet och låt massan härda. Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. Folielim 2Dana Lim Lim till tätning av fogar mellan byggdelar och. Betongskruvar och lättbetongskruvar som underlättar montage Här hittar du betongskruvar och lättbetongskruvar.


De används direkt i material som betong. Perfohylsan används tillsammans med ankarmassa för injektionsförankring i håltegel, tegel och hålsten. Finns i flera varianter Gå till produkt Visa.


Hej, Var hittar jag klassningen på er ankarmassa ? Alltså vad den håller för belastning vid olika gängstänger och hur djupt hålet ska vara? BLANDNINGSRÖR ANKARMASSA Art.


Ankarmassa jula

Leverantör: Västsvensk Byggskruv AB. Här får du en stor guide till stolpskor. Se till exempel hur stolpskor kan användas och vilka typer du har att välja bland. Kör med SPIT ankarmassa.


Ankarmassa vmu plus 150ml. Jula ) och kör sedan in ankarmassan, låter stelna, borrar om hålet och sätter in en plugg som vanligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.