torsdag 25 januari 2018

Ansiktshanddukar

Tillverkning och import av ansiktshanddukar. Vi har över 25-års erfarenhet av import ifrån Kina och Asien. Vi levererar ansiktshanddukar som promotion produkter. Köp i någon av våra butiker.


På Hemtex hittar du härliga handdukar och gästhanddukar i olika färger och mönster.

Köp online direkt i vår webbshop eller besök någon av våra butiker. Mikrofiberhandduk för att torka håret. Beställ ansiktshanddukar med egen brodyr. Du får alltid en skriftlig offert samt ett digitalt korrektur innan en order är bindande.


Ansiktshanddukar används, som namnet antyder, till att torka ansiktet. De är också en väldigt bra storlek för rakhanddukar. Bandkantade ansiktshanddukar i mjuk bomullsfrotté.

Badlakan och ansiktshanddukar hemsydda i 1procent linne av bästa kvalitet. Att torka sig på ett linnebadlakan efter badet i havet eller. Välj bland flera prisklasser, storlekar och färger. Hos JYSK får du alla slags handdukar du behöver.


De nya SpaMaster Essentials. Våra våfflade ansiktshanddukar i naturfärg är lika snygga som de är praktiska att ha i sitt hem. Materialet är ett hundraprocentigt, ekologiskt och. Handdukarna är tillverkade av mjukaste bomull för att kunna smeka ditt barn.


Praktiska att tvätta ansiktet och händerna med eller ta med på resan. Byt ut dem efter varje användning, om du inte vill få tillbaka bakterier i dina porer. Men det handlar förstås om hur du använder.


Vårt sortiment består av klassiska handdukar, badhanddukar, badlakan, tvättlappar, ansiktshanddukar, kökshanddukar, duschhanddukar med flera. De är av mjuk och tjock, 5grams, bomullsfrotté och finns i flera färger.


Våra handdukar i Egyptisk Bomull finns både som ansiktshanddukar och som badlakan. Badhandduk i egyptisk bomull. Handduksvärmare – dörr värmer upp till ansiktshanddukar (x cm) på max.

C En skål under dörren fångar upp vätska och är lätt att hålla rent. Finns det något lyxigare i vardagen än mjuka handdukar i badrummet?


Vi tipsar hur du enkelt kan varierar färg och mönster efter säsong. Det finns även ansiktshanddukar och andra produkter som är användbara när man vill unna sig lite längre stund i badrummet. Annars måste du byta handduken efter varje dusch.


Pippi Tvättlapp 4-Pack är ett paket med fyra stycken små ansiktshanddukar i hög kvalité. Lämpligt för blusar, kökshanddukar, hand- och ansiktshanddukar, lakan Mått: färdigklippta längder.


Helen varma örtomslag (fuktade ansiktshanddukar ) som liksom kapslar in masken – underbart! Jag fick också en massage av händer.


Komplettera ditt favoritmärke med ett par matchande ansiktshanddukar med Honeycomb loggan. De är mjuka, mysiga och kommer inslagna i ett gyllene ban perfekt som.


Ramada by Wyndham Orlando Near Convention Center, Orlando: Se recensioner, 4bilder och bra erbjudanden på Ramada by Wyndham Orlando Near Convention Center, rankat. Jag har andra sådana här små ansiktshanddukar men det är är den stora vinnaren med hästlängder.


Min första natten hade inga ansiktshanddukar, 2: a natt hade ansiktehanddukar och sista natten, inga ansiktshanddukar igen. Wi-Fi var mycket bra och snabbt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.