fredag 26 januari 2018

Bastulav träslag

Det billiga byggvaruhuset online. Snabb leverans, oslagbara priser! Vilket träslag ska man välja till bastun?


Här får du bra tips om olika träslag att välja till bastupanel och lavar när du ska bygga bastu. Aspträet är väldigt ljuvligt och ljust träslag som gör att det ser rent och fräscht ut.


Vi på K-rauta erbjuder bastulav och bastupaneler av hållbart och tåligt material från kvalitetsvarumärken som Moelven och Harvia.

Jämför priser och läs recensioner på Bastu. Moelvens bastulavar är framtagna i träslag som minskar värmeledningen och ger en behaglig sittyta i din bastu. Vi lagerhåller bastupanel i tre olika träslag asp, al och värmebehandlad asp. Köp bastupanel hos oss på Bastukalle.


Vi har alla tillbehör till din bastu. Asp är ett lämpligt träslag att använda inne i bastun. Ett utmärkt träslag för inredningar i båtar och bastu.


Polhus erbjuder ett brett sortiment av bastulav och bastugolv till dig som är bastuägare. Kanske du vill ha en bastulav i asp, en bastulav i al eller en golvtrall?

TRALLSKRUV 8XCORRSEAL 250ST. Trallskruv avsedd för montering av staket och trallvirke etc. I asp ger bastun ett ljusare utseende med vackra kvistinslag.


En klassisk bastu är klädd av bastupanel i trä, från topp till tå. Bastulav i asp till bygge av sittyta i bastu. Användning - Invändigt i en bastu, panel, sittsar. Här hittar du bastupanel, hörnlister, bastulav och dörrfoder.


Bastupanel, bastulav, lister, golv. Bastubutiken - När du ska köpa bastu, bastuaggregat, bastudörrar, bastustugor och bastutillbehör.


Vanligast är fortfarande att välja träpanel för sin bastu – oftast i träslagen gran, furu, cederträ, magnolia, asp, al, ask eller abachi. Då olika träslag av naturliga skäl innehåller en skiftande mängd olja, så kräver vissa mindre underhåll än andra.


Speciellt i en något större bastu kan det vara trevligt att bygga bastulavarna med L- eller U-formade. Det finns många sätt att placera lavarna. Träslag : Vitlaserad Hemlock Värmesystem: Carbon Wave.


I vår webbutik hittar du ett komplett sortiment av bastulav. I vårt utbud hittar du flera olika träslag som gör att du kan inreda din bastu så som du vill ha den. Fundera kring vilken känsla olika träslag förmedlar.


Tillverkad i material som är 28mm tjockt.

Vi arvråder från Asp i dörrkarm då det är ett för mjukt träslag för en tung dörr samt att aspen lätt blir. Förborrade sidostöd för väggmontage ingår. Sliputrustning (vedkapsklingor). Tork (torkar till snickarvirke,golvträ).


Alltifrån med avseende på träslag. Om du har svårt att få fram en ovanlig träprodukt så fråga oss gärna, för vi kan ofta lösa det.


Kyl- och värme modifierat trä är lika bra som andra träslag. Speciallavar med olika träslag, profiler, och utförande (värmebehandlat, borstat osv.) OBSERVERA! Det är hållbart och har en fin doft.


Läs noga i benämningen vilken sort det är. Importerar ett träslag som innerhåller gifter och förpestar bastun om man inte använder tallolja på burk. Moleven erbjuder bastulavar i asp och termoAsp. Hos oss kan du köpa bastulav i flera olika träslag för att det ska passa in i just din bastumiljö.


Leverantör: Norrby Trä Produktion. Gran är ett prisvärt träslag som.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.