måndag 22 januari 2018

Förtöjningslina med ryckdämpare

Heltäckande utbud av kontorsvaror. Emballaget skapar första intrycket! Välj emballage efter din image. Utvalda förtöjningslinor från PolyRopes. Rätt utrustning på rätt plats.

STORM med inbyggd ryckdämpare, Dockline, Flexline och Polyester Superior. Handsplitsat öga och slitstark ryckdämpare av EPDM-gummi. Extra mjukt och smidigt 16-flätat, 1% polyestersilke. Hög elasticitet, %. Ryckdämpare (20) Schackel, Hakar (73) Kilar (12).


Just denna modell fyller sin funktion som ryckdämpare med är bökig och omständig att hantera. Med Storm förtöjningslina slipper man hålla reda på lösa delar.

Bäst-i-test flertalet gånger. Slipp gummifjäder och alla metalldelar. Animerad film som visar hur vår populära förtöjningslina STORM fungerar i praktiken. Ett allround-tågvirke som kombine.


Färdig förtöjning med suverän ryckdämpare i gummi. Alla frakter sker med PostNord. Ordern skickas vanligtvis inom 2-dagar. Transportörens leveranstid tillkommer.


Dags för ny förtöjningsmatriel och tanken var först vanlig förtöjningslina med gummidämpare. Men det finns ju även så kallad förtöjningslina med. Du slipper alla metalldelar såsom schacklar, kauser. Vår produktserie Swenska-Hoga utgörs av fast förtöjning med integrerat schackel och ryckdämpare, för montering i brygga eller Y-bom.


STORM är förtöjningslinan som har allt, utom ett högt pris! Inga ryck eller knarrande, du kan sova gott om natten - även i båten! STORM-förtöjning med inbyggd ryckdämpare.

Förtöjningslina försedd med ryckdämpare av gummi. Vi testar om de färdiga kit som finns att köpa med förtöjningslina, schackel och ryckdämpare håller vad de lovar. Snabb leverans – Tio butiker och webbshop – Bra priser. Utmärkt förtöjningslina i nylon för maximal.


Vilken förtöjningslina man ska välja. Har sett folk som försökt med få igenom sina "trossar" i. Som tidigare sagts i tråden är ryckdämpare en mycket.


Med ryckdämpare hade den nog hållt och knaptypen är väldigt vanlig på lite äldre. Ska jag köpa eller mm förtöjningslina ? Treslagen förtöjningslina med inbyggd ryckdämpare, tack vare det fjädrande materialet och konstruktionen. Slitshylsa och slitskydd gör den här tampen lämplig. Linan är tillverkad av mycket elastiska fibrer, som gör att man slipper använda ryckdämpare.


Ankar- och förtöjningslina av kvadratflätad. Fast förtöjning bör alltid monteras med en ryckdämpare.


G enom att prenumerera på nyhetsbrevet samtycker du till att Hjertmans behandlar din mailadress i enlighet med Hjertmans.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.