söndag 21 januari 2018

Gravstenar kiruna

Gravstenar kiruna

Eniro är den lokala sökmotorn. En smart genväg till det du behöver, i din närhet eller dit du ska.


Gravstenar kiruna

Vårt arbete innebär graveringar och restaureringar av befintliga gravstenar från Kiruna i norr till Härjedalen i söder. Du som är mån om att arbetet med. Stina Danielsson och Mia Danielsson (med dotter Nadja), Kiruna Begravningsbyrå – en av Sveriges 4auktoriserade.


Hitta och få information om sten stenhuggerier i Norrbotten och ta del av telefonnummer, adress, öppettider och vägbeskrivning. Unik prisgaranti ger dig alltid lägsta pris på gravstenen! Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet.


Gravstenar kiruna

Välkommen till Stentorget. Det Norrländska familjeföretaget med mångårig erfarenhet inom sten.


Piteå Älvdals Stenhuggeri – gravstenar gravvårdar gravering förgyllning minnesstenar fotosten. Fonus begravningsbyrå i Kiruna hjälper dig att ordna med en vacker och personlig begravning. Kontakta din lokala byrå för att boka ett första möte.


Att tänka på när ni väljer gravsten Modeller fotograferade i katalogen går att få i samtliga av våra stensorter. All-Sten i Kiruna AB är ett litet aktiebolag med anställda. Det sitter endast män i styrelsen.


Alla gravstenar går att få i princip i vilken form man önskar. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Stående gravstenar kan ibland vara det som passar bäst. På en del kyrkogårdar kan det också förekomma bestämmelser som föreskriver stående gravstenar.


Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra. Bothnia Granit - Sten från hela världen i norra sverige.


Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Våra glasgravstenar finns på många av Sveriges kyrkogårdar, från ön Ven söderut och upp till Kiruna i norr.


Sedan en tid finns också våra glasgravstenar i Norge. Granitföretaget som tillverkar och säljer natursten i norrbotten, västerbotten och hela Sverige. Vi finns i Öjebyn strax utanför Piteå, fem mil. Vi är auktoriserade och hjälper dig med allt inom begravning.


Vi värdesätter det personliga mötet. Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig.


Förutom nytillverkning av gravstenar utför vi även renoveringsarbeten och textkomplettering på befintliga gravstenar samt återanvänder gamla. Sveriges ledande tillverkare och leverantör av prisvärda gravstenar online. Beställ online eller hitta våra kontor i Sverige. Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva vidareförädling och försäljning av magnetitprodukter samt tillverkning och försäljning av gravstenar och.


Olycka En sjuårig flicka bröt på lördagen benet när en gravsten föll över henne på en kyrkogård i. Kalix, Kiruna, Gällivare och Haparanda. Natursten är en tidlös produkt full av charm. Vi slipar bort gammal text och ersätter med ny samt förbättrar slitna texter.


Vi tillverkar solida och vackra gravstenar i svensk och finsk granit. Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål.


Markförankring gamla gravstenar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.