fredag 12 januari 2018

Sladdförkortare

Fri frakt över 999:-Marknadens bredaste sortiment. Varor som levereras direkt från leverantör tillämpar vi en ångerrätt på dagar. Upphängningsbygel eller sladdförkortare. Fäst bygeln i sladden för att kunna hänga upp den på en takkrok.


Vi använder cookies för att komma ihåg dina inställningar, analysera trafikstatistik och för att skicka målgruppsanpassade annonser.

Ett felaktigt e-postadress, användarnamn eller lösenord har angetts. Du kan logga in med ditt användarnamn i stället för e-postadress om detta fel uppstår igen. Sladdförkortare Påse - från Gelia - Anpassad för Tillbehör - Övrigt. Du har blivit utlåst på grund av för många misslyckade inloggningsförsök.


Använd funktionen för "Glömt lösenord" för att låsa upp och välja ett nytt. Denna geniala produkt ger möjlighet att enkelt skräddarsy utseendet av din UMAGE pendel genom att justera längden på sladden.


Här hittar vi ett stort utbud av olika övrigt tillbehör för belysning inomhus.

SLADDFÖRKORTARE HÅL VIT 3ST. Cablebox till sladdförkortare till. Med hjälp av denna sladdförkortare i trä kan du lätt justera höjden på din taklampa. En förpackning med två stycken sladdförkortare och två stycken upphängningsbyglar som är stadiga och rejäla i vit plast.


En kombination för sladdupphängning i takkrok och som sladdjustering - sladdförkortare. För rund eller oval sladd.


Om du har en krok i taket och en kabel som du vill hänga upp på den kroken är en S-krok, eller sladdförkortare det du behöver. Decorama är en bred kollektion moderna tapeter för hemmets alla rum i. Spinner från Vita Copenhagen (Umage), smart och snyggt aluminiumfärgat tillbehör till lampsladden, genom att snurra sladden runt spinner förkortas den på ett. Välj till Spinner sladdförkortare för att slippa hängade sladdar från taket.


Diameter (cm): Höjd (cm): 22. På sladden finns det en transparent sladdförkortare. Lampan levereras med löst rör, kunden får själv dra ner och skruva fast det. Märkband Brother Visa varianter.


Bräckjärn Hultafors 1Visa varianter. Långa lisa förlängningsarm vit.

Snabba leveranser, nöjda kunder. Lampupphäng 2m Emed vit textilkabel och lamphållare i porslin komplett med proslinslamphållare E2 sladdförkortare och lamppropp. Mycket dekorativ med en stor. UPPHÄNGNINGSBYGEL 2ST SB BÅREBO.


Ledningsupphängning Takkrok, plastbricka och krök. Vi har snabba leveranser och låga frakt. Textilkabel, komplett med lamphållare E2 sladdförkortare, sockerbit och vit takkåpa med sidoskruv. Välj mellan rö vit eller svartSockel: E27Effekt ljuskälla.


Grenpropp för lamputtag, vit, 2-vägs. Välj till sladdförkortare för att slippa hängade sladdar från taket. Nedan information kommer från CNET. Alla våra textilkablar får plats.


Köp Fönsterlampa Anna mattsvart. Ju kortare sladd du vill ha, ju fler varv snurrar du sladden runt Spinner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.