fredag 2 februari 2018

Ankarmassa fischer

Alltid upp till 60% rabatt - Outlet - Alltid prisgaranti! Stort urval och extra låga priser på XXL. Beställ hem eller hämta i butik! Alla kollektioner, trender och stilar från Fischer.


Din prisjämförelse för mode! Kan användas till de flesta. Brett utbud av ankarmassa i hög kvalité online på Fredells. En 2-komponents styrenfri hybrid- ankarmassa.


Miljövänlig med förnyelsebar råvara. Fungerar till alla stenmaterial. Kraftfull kemisk infästning med brett användningsområde. Søg varer Favoritter Din konto Kurv. FIS GREEN 300T ankarmassa. Den gröna versionen är bara en miljövänlig version av den klassiska grå serien från Fischer. För infästning av armeringsjärn. Godkännandedatablad kan rekvireras från fischer Sverige AB. Fischer ankarmassa passar bra för betong, hålsten.


Användartips för fischer ankarmassa rätt massamängd För beräkning av rätt massamängd behöver du: Innehåll i skaldelar på patronen. Användbar i byggnadsmaterial som betong, lättbetong, massiv tegel, hålsten och leca. Programmeringsspråkets miljö är ASP.


Tvåkomponent kemankare med kort torktid. IT reparationsduk för trasiga borrhål. Den skal endast lindas runt pluggen.


Förankring genom kombinerad formpassning mellan ankarmassa, injektionshylsan, ankarstång och förankringsyta. En av de starkaste infästningarna i alla stenmaterial. Passar bra för stenmaterial så som betong, hålsten.


Snabbhärdande vinterankarmassa. Lim, tejp och fog, Maskeringstejp. Kostnadseffektiv polyesterbaserad injekteringmassa för generell injektering. Europeiskt tekniskt godkännande.


Här visas ett urval av produkterna med inriktning på infästning i lättbetong. Handla smidigt ur vårt stora sortiment och få hemlevererat.


Ankarmassa fischer

Fischers ankarmassa passar alla applikationer, oavsett om det är betong, lättbetong eller murverk. Ankarmassa Sormat ITH 1Pe: Styrenfri polyestermassa. Det är en hybridmassa, en tvåkomponentsmassa, som.


Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på sajten. Tillbehör till ankarmassa. Jämför och hitta det billigaste priset på fischer. Klamsvep - Dahl vvs butik e-handel DahlCenter VVS-Produkter VA-Produkter.


Ankarmassa fischer

Blandarrör till Fischers patroner med ankarmassa. För alla typer av massivt byggnadsmaterial, från håltegel till lättbetong alla objekt som kan fästas med trä- och spånskiveskruv t. Kemisk ankarmassa för de flesta byggmaterial som betong, tegel, lättbetong.


Ankarmassa fischer

Infästningen "gjuts" fast i borrhålet T. Formanpassning Vidhäftning Skruvstorlek.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.