torsdag 22 februari 2018

Anlägga gång med skiffer

Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Läggningstips för skiffer. Markera ytan som skall stensättas med snöre, färg etc.


Gången ska läggas med skiffer i fallande längder längs sidorna och oregelbundna stenar där emellan (Se bild).

De oregelbundna stenarna ska. Det är förstås en del arbete med att anlägga. Trädgårdsplattor och sten Var inte rädd för att lägga natursten av skiffer. Snirklande gång Med stora oregelbundna plattor av ­gråtonad natursten blir det snabbt ­resultat i trädgårdens uterum.


Molnsätra Natursten - Skiffer by Molnsätra. Idag sker första spadtaget i trädgårdsanläggningen! Hanvedens Entreprenader påbörjar arbetet med att anlägga uppfarter och gångar med skiffer, kullersten.


Har man en gång valt att lägga betongplattor på altanen kommer.

En grusbeläggning är inte bara tålig och lätt att anlägga. Använd papper och penna och rita upp muren på en tomtkarta med rätt.


Så mycket kostar det att anlägga sten i. Fördela den jämnt och använd markvibratorn ännu en gång. Likt för skiktet med bergkross är. Vi ska anlägga en gång från parkeringsplatsen till huset.


Vad är tåligast och mest underhållfritt? Att ha en grusgång, skiffer eller annan marksten? En återkommande kund i Bromma ville få hjälp att anlägga en uteplats.


Ny uteplats med stensättning i skiffer. Behöver du hjälp med stenläggning. Skiffer är en finkornig bergart som är vanlig i trädgårdar. Ska man anlägga en vanlig grusgång så kan man glömma makadam.


Eller varför inte låta skifferpelarna bli en dekorativ gång i din trädgård. Möjligheterna är många med våra dekorativa.


Skifferplattorna finns i olika färger såsom svart skiffer, neutralt silvergrå skiffer ( med glimmer). Vi skall lägga en gång i skiffer upp till entren på huset.

Jämfört med en stensatt gång är en grusgång relativt enkel och billig att anlägga och passar för både gående och fordon. Stå på den när du gräver och lägg raka snitt med hjälp av en kantspade. Inte så svårt att anlägga själv. Murad kant mellan gång och rabatt.


Varför inte en mur eller gång i skiffer ? Funderar du kanske på att anlägga stödmurar. Vi kommer att göra en stenlagd gång i grått eller rödbrunt som går fram.


Slarva inte med underarbetet vid läggning. Innan arbetet med stensättningen sätter igång måste. Ogräshämmande fogar man kan anlägga för att slippa.


Med plattläggning får man en snygg och hållbar uteplats som oftast kräver mindre underhåll än en vanlig träveranda. Den klassiska, stilrena altanen med grå sten är relativt lätt att anlägga. Bland skiffersortimentet hittar du skifferplattor av oregelbunden skiffer för uteplatser gångar, trädgårdar och golv.


Hur du vill använda skiffer avgör vilken typ av skiffer du ska ha. Vissa väljer att ha en liten gång med skiffer, andra klär in hela sin uteplats i skiffer. Gratis, snabbt och tryggt.


Viktigt med rätt tillbehör. Christiana och Mikael lät bygga en damm, gjuten i betong och med kanter i skiffer.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.