tisdag 27 februari 2018

Antika gamla möbler

Alltid låga priser på Chilli. Här hittar du allt ifrån antika möbler till moderna designmöbler från kända formgivare. Lägg bud på unika möbler som passar just ditt hem.


Fin gammal antik byrå som förr användes i kök i Kina. Kommer ursprungligen från Shanxiprovinseni Kina. Varsamt renoverad med några nya trädelar.

Att blanda stilar och möbler från olika tidperioder skapar en unik och personlig känsla. Det finns inget som säger att den röda tråden i hemmet ska gå efter en.


Här visar vi endel av de möbler som vi har i butiken. Ta gärna kontakt på mejlen för mer måttuppgifter eller bilder. Antika möbler, antikviteter och second hand vintage möbler.


Vi finns i Gullåkra, strax utanför Staffanstorp i Skåne och vi förnyar hela tiden. Vi köper dina antikviteter, stil och retro möbler även dödsbon och delar av hem. Ring SMS eller skicka ett mail med bild för fri värdering.


Charmiga möbler med historia.

Tips för de med gammal inredningsstil eller som vill blanda gammalt och nytt. Blanda antikt med modernt och få liv i de gamla möblerna ! När du tar hand om antika möbler bör du inte använda olivolja, citronsaft.


I vår fastighet i SVISTA som ligger längs väg 60 gamla Eca8km norr om Uppsala. Vi samarbetar med en transportfirma som är specialiserade på att frakta gamla och antika möbler eller skickar vi på pall med DHL.


Lantlig butik i Mörön,vi säljer vackra antika och dekorativa nya saker,bla. Lampor, Serviser,Porslin,Kuriosa,speglar mm.


För alla fashionistor som är svaga för vintage passar gamla skåp perfekt som förvaring. Då speciellt till skor i modell klassisk som vi. Vi har nu 1Antika gamla möbler.


Dags för ommålning av möbler ? Måleriexperten från WackyGoose ger sina bästa tips om just måla om möbler, oavsett om du vill måla om stolar, bor garderober mm! Visning och budgivning på nätet timmar om dygnet.


Vilka verktyg och material du behöver vid möbelrenovering. Möbler på Stockholms Auktionsverk Online. Västsveriges största antikhandel och loppis, med massor av retro och vintageprylar. Fyra snarlika allmogestolar i gustaviansk stil med fem pinnar i rygg, mycket gamla, gul färg, två med svart sits.


Polering kräver både tid och tålamo men har man dessa egenskaper kan man få även gamla, hårt slitna möbler att se skinande nya ut. Släpp tanken på att du ska behöva slänga gamla fina möbler !

Det är nämligen lättare än du tror att renovera och fixa till dem själv. Jag har föravsikt att sälja några av våra samlade gamla möbler.


Solgården erbjuder även målning samt omklädning av gamla möbler. Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton. Ladda ned fantastiska gratis bilder om Gamla Möbler. Här lägget jag upp bilder på möbler jag gör om!


Det färdiga resultatet av Chippendale stolen till sonens rum! Bra kap från antikhandlarn. Ska du fräscha upp den där häftiga vintage-stolen eller fräscha upp farmors gamla skåp? Så här går du enkelt tillväga steg för steg.


Annons om: antika byråer på Citiboard. Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode. Vi värderar konstverk, möbler, mattor, lampor och kuriosa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.