onsdag 14 mars 2018

Antik fågelbur

Shoppa bekvämt direkt från soffan. Romantisk fågelbur i gammaldags stil. Tillverkad i svartlackerat järn och redan patinerad för att få det rätta utseendet.


En gammal vacker fågelbur som är otroligt dekorativ antingen för fågeln att bo i eller som en inredningsdetalj. Fågelburen kommer i två delar.

Slitage i färg annars helt. Jag måste bara visa er denna underbara fågelbur som finns hos mina föräldrar. Det kommer från min farmors föräldrahem. Sök bland pågående auktioner hos hundratals auktionshus.


Barnebys samlar alla auktioner på ett ställe. För några år sen var vi på auktion och det var en fågelbur där som alla verkligen ville ha.


Den ropades ut för blygsamma 50-lappen men folket slutade inte buda. Här finns en samling med både stora och små fågelburar.

Tjusig, mobil fågelbur i antik design med uteplats, skvättskydd och tillbehör. Kika på dekorativa stora fågelburar hos Domoda. GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Kvalitet direkt från tillverkaren! Klicka rubriken för att se resten! Vi har fått tag på helt underbara antika fågelburar ! Perfekt som ljuslykta eller fin dekoration. Söt fågelbur att hänga, i antik zink, har en glasbehållare för ett värmeljus.


Gratis leverans vid beställningar över 4kronor! Svensk fågelbur från gård i Sörmland. En vacker illustration av en hjort med fåglar och fågelburar i hornen som är tryckt på en sida från en antik engelsk ordbok.


Uppsala Auktionskammare är det enda auktionshuset i Norden som endast bedriver riktiga kvalitetsauktioner. Antik vit väggskåp, shabby chic. Vi står för kunskap, kvalitet och kundservice.


Bara fantasin kan stoppa dig.

En antik fågelbur är ett konstverk och en sann samlare skatt. Underbar fågelbur i antik ärgad mässing. Fin att sätta prydnadsfåglar i eller varför inte ett stort blockljus eller en murgröna som får slingra sig ut. Hem Köpvillkor Om oss Nyheter.


Tyvärr har vi inte hitta något. Montana burar – det betyder fascination, användarvänlighet och kompromisslös kärlek till djur. Burar och voljärer från firman Montana övertygar med teknisk. Voljärer ger alla fågelarter ett artriktigt hem och erbjuder tillräckligt med plats.


De kan inredas med fantasi och kreativitet. Fri frakt vid köp från 4kronor! Leverans: Vi skickar din vara om 2-3dagar om varan skulle vara slut mejlar vi dig så snart vi kan.


Kanna, metall 17x22x11cm Inplastad insida, kan lyftas ur vid behov. Menade du kanske fågelbur ? Prova att göra en bredare sökning eller sök på ett mer generellt ord som beskriver produkten.


Splitterny, oanvän SUPER-bur säljes! Ihopmonterad och klar L71x B45xH139cm Galleravstånd1. Vit fågelbur med fågel inuti som man kan hänga upp i fönstret.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.