tisdag 27 mars 2018

Spisebord plade på mål

Skræddersyede spiseborde på mål. Rustikke spiseborde i mørk og lys eg. Corian spiseborde med stålben. Her kan du tilpasse din træbordplade og samtidig.


I bøg natur og med vendbar melamin plade.

Spisebord i hvid laminat med sort kant. Klassisk dansk produceret. Bordplader til spisebord på mål. Giv dit spisebord et helt nyt liv med en ny spisebordsplade efter dine helt egne ønsker.


I eg natur og med ege plade. Stort udvalg af runde spisebord. Gennem livet bruger vi tusindvis af timer på at tilberede mad og indtage det. Så hvorfor ikke gøre måltiderne til noget.

Glasbordet kunne også laves som spisebord. Eksempel på glasbord med underliggende plade. Her som sofabor men kan også laves som spisebord og skrivebord mm.


Laves på mål i alle størrelser og med andre stålprofiler. Stellet kan også laves i malet stål. På det store miljøbillede ses et spisebord med en plade fra Ferm Living i linoleum, den fås i det farveudvalg.


Find Rundt spisebord med plader på. Vores speciale er at lave møbler til kunderne efter individuelle mål og. Kan fx bruges til både spisebord og skrivebord mm. I samme serie findes også et spisebord på 1x 90.


Krosby Møbler har spisebord i høy kvalitet. Funksjonelle bor bord etter mål, stort utvalg! Hvis du er på udkig efter et spisebord, så kig forbi IDE.


Spændben i krom eller hvi grå eller sort pulverlakeret. Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte os på e. Mål : 90x120(292)cm H: 75cm Innleggsplate 90xVeil.

Det er kun mulig å kjøpe antallet vi har igjen på lager. Ved å klikke på et av spisebordene nedenfor kan du lese mer om dets mål.


HejJeg er sikker på jeg selv kan lave et spisebord samt stuebor ud af en køkkenbordplade. Hvis jeg køber en plade på mål til spisebord og får skåret to runde. Maake spisebord har en base på 2. Nytt spisebord på plass der designet er. Sammenlign priser og læs anmeldelser af rundt spisebord plade.


Ikke blakk deg helt for å få et stilig spisebord. Mål opp ønsket størrelse på finerplaten så den blir lik glassplaten og sag den forsiktig til. Fagmøbler har et stort utvalg av spisebord av god kvalitet. Mulighed for tilkøb af tillægsplader med samme kant og finish, mod merpris på 1. Spån plader, mdf plader og krydsfiner er nogle af de mest solgte træplader.


Nu kan du få dem tilskåret på det mål du ønsker. Blød plade til opslagstavle. Det giver en helt unik løsning på dit nye spisebord – hver gang. Plankebordet som et statement.


Vi leverer alle vores spiseborde på mål. I sandhed et flot og fleksibelt spisebord.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.