måndag 23 april 2018

Avfallstunna med lock

Stort utbud av Wellpappkartonger till bra priser. Köp papperskorg för utomhusbruk. Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Vi vill att människor ska vilja fixa.


För placering både ute och inne. Tunnor med lock - Vi har låga priser, snabba leveranser och minst års garanti. Köp online eller ring oss för personlig service!


Avfallstunna i galvaniserat stål. Erbjuds i flera storlekar. DURABLEs runda avfallstunna med diskret präglad dekorrand.


Självsläckande dekorativt lock som ger förebyggande brandskydd på alla områden. Stort urval av avfallsbehållare och stora soptunnor.


Allt från en soptunna med lock till avfallsbehållare på hjul. Alltid fri frakt och års garanti. Lämplig som förvaringskärl, soptunna eller för brandfarligt avfall. Vi har ett stort sortiment av avfallskorgar, avfallstunnor och bordsvagnar.


Robust plasttunna i diskret, mattsvart utformning. Köp en tunna i klassisk modell för att underlätta din avfallshantering på ett stilrent sätt. Med hjul och handtag för enkel förflyttning.


Välkommen till Jula och prisvärd renovering! Vi jobbar med utvalda leverantörer inom bar och restaurangbranschen. Vi strävar efter att erbjuda produkter. Fyrkantig säckvagn med lock som skyddar mot insyn och spridning av dålig lukt.


Kärlet är lämplig som förvaringskärl, soptunna eller för brandfarligt avfall. Sober skandinavisk design med smarta funktioner. Tunnan levereras med lock.


Praktisk tunna med lock där soppåsen döljs helt. Påsen träs över metallringen som sedan döljs av den färgade ramen. Sopkärl, soptunnor, avfallstunnor till. Plåttunnan GREGER tillverkad i galvad plåt med lock och pedal.


Denna är målad med stark pulverlackering i svart, rött och blått. Kan kompletteras med flertal olika lock, vagnar och dekaler. Med modern design passar Durabin i de flesta utrymmen så som verksta. Soptunnor och sopkauml;rl i alla storlekar.


Färgen kan variera i olika varuhus. Plastlock till avfallstunna l. Kläms enkelt fast på tunnan och sitter stadigt. Grönt: Med två runda hål för sortering av flaskor och burkar.


Ett utmärkt komplement till avfallstunna liter. Med olikfärgade lock blir det. Lock till avfallstunna liter. Finns i flera olika färgalternativ. Soptunna på hjul 1liter För större mängd sopor.


Rymmer 1liter och passar till 125-liters plastsäck. Bra pris, bra service och snabb leverans!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.