torsdag 26 april 2018

Litet smalt badrum

Ska du inreda ett litet, smalt badrum ? Lite överkurs för ett litet badrum kanske, men väldigt smart. För hur ofta använder man egentligen badkaret (om man inte har småbarn vill säga).


Inte nog med att det är smalt – det har inga fönster förutom ett litet takfönster. Ja, när enplansvillan köptes var badrummet det första som skulle.

Små badrum kräver små badkar. För visst är det härligt med ett badkar ändå, det tillför så mycket till ett badrum. Här är lite inspiration till dig med. Luftiga lätta kommoder som de med ställning skapar mycket luftig känsla och känns bra i ett litet badrum.


Men då skall man komma ihåg att man. Många av er läsare bor i stan och med det kommer ofta litet badrum. Kommoder för litet badrum I vårt breda sortiment har vi flera smala kommoder som passar bra i ett litet badrum.


LYSAN är vår nättaste möbel som med sina cm.

Litet badrum med tvättmöjligheter. Smalt handfat med förvaring under. Bild: Maema Fullt utrustat badrum på kvm, snygg och smart lösning.


Det är ju inte så kul att ha stort och fint badrumsporslin i badrummet om dörren. Läckra litet tvättställ med rena linjer och enkel design. Tvättstället är glaserad på alla sidor så att den kan stå fritt på på bänkskiva.


Men det finns faktiskt en hel del smarta lösningar att ta till. Här hittar du inspiration och inredningsidéer till ditt hem för smalt badrum. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Det kan vara en utmaning att inreda litet badrum. Få inspiration och bra tips till inred-ningen av små badrum här i vore Tips och Tricks. Vi har tidigare delat med oss av tips när du ska renovera litet badrum. I denna artikel tänkte vi fortsätta på detta tema och dela med oss av smarta lösningar.


Få inredningsproffsens bästa tips på hur du kan inreda ditt badrum på. Med compact living konceptet behöver du inte oroa dig mer. Välkommen in för att hitta en smal och liten frontmatad.


Samt den kreativa och litet lösningen med en badrum smal vägg framför badkaret för handfat.

JavaScript seems to be disabled in your browser. Få ett litet badrum att kännas stort. Om man tänker till lite när man planerar och inreder ett litet badrum kan rummet upplevas som större.


Tamari i vertikalt utförande är verkligen ett element som spar utrymme, endast 4mm bred. Så maximerar du ytan: Att renovera ett litet badrum kan vara en utmaning.


Som hjälp på traven har vi sammanställt några tips för dig som står. Ett litet överkantshängt fönster som sitter. Att inreda ett litet badrum på bästa sätt är inte det lättaste. Att ha smala, avlånga fönster.


Det enklaste sättet att hålla badrummet fritt från fukt är att öppna ett. Oavsett hur ditt badrum ser ut och vilka estetiska preferenser du har.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.