måndag 30 april 2018

Rostskyddsmedel för hålrum

Förvaras på väl ventilerad plats. VID INANDNING: Flytta personen till. Används oblandat, skakas före användning. Vaxet måste injiceras i det ihåliga utrymmet.


Tunt rostskyddsmedel med vattenundanträngande egenskaper som används vid rostskyddsbehandling av bilens slutna hålrum. För bilens alla hålrum såsom dörrar, tröskellådor, balkar etc.

Skyddar mot rost i karossen, i underredets fogar, skarvar m. Har goda krypande och fuktundanträngande egenskaper. Bildar en flexibel torr film. Sprutpistol En bodyspruta med nippel för liters-flaskor innehållande.


Roststatus i punktsvetsade spalter och plåtomvikningar som är mest utsatta för. Jag har inspekterat trösklar och hålrum på min camaro 69:a. Läs mer för pris och information.


Tectyl är en av dem äldsta utvecklarna av rostskyddsmedel och produkterna är anpassade.

TEROSON WX 4är ett hålrumsvax och rostskyddsmedel med utmärkta krypegenskaper. Vaxet är idealiskt för att skydda alla hålrum i motorrummet och t. Om du ska ha till hålrum så tar du ett medel som är till för hålrum helt enkelt. Jag ska iaf köra med "plastic padings" produkter, lite dyrare och.


Tjockflytande rostskyddsmedel avsett att användas till. Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för.


När det är dags att behandla med rostskyddsmedel är bilen. Det kryper in i skarvar och fogar för att ta hand om ytlig. Vi behandlar alla hålrum i. Plastslang för tunnflytande rostskyddsmedel. Lämplig som grund för det.


CORROPROTECT HÅLRUM ROSTSKYDD 1L. Kan även användas som grund för CorroProtect universal.


Carosol rostskyddsmedel med vattenundanträngande egenskaper som används vid rostskyddsbehandling av bilens slutna hålrum som t. Tunnt oljebaserat rostskyddsmedel. Bilen högtryckstvättas undertill och får torka ett dygn för att bli absolut torr.


Mercasol är ett tunt lösningsmedelsburet rostskyddsmedel.

Noxudol 7är avsedd att användas som rostskyddsmedel för behandling av fordons hålrum men kan. Alla hålrum, dörrar och balkar. Dags för underredsbehandling. Bottenplattan och hjulhusen sprutas i skarvar och fogar med ett tunt penetrerande rostskyddsmedel.


Avsett för hålrum som balkar, dörrar, tröskellådor. Ett halvtorkande och krypande rostskyddsmedel. Transparent rostskydd för hålrum. L flaskan passar de flesta rostskyddsprutor.


EUROLUB Vajerfett för smörjning av vajrar och för korrosionsskydd av underrede och hålrum i f. Lutar åt det vaxbaserade då jag läst här någonstans att linolja kan lösa upp. Rostskyddsmedel för hålrum " och ett linoljebaserat medel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.