onsdag 2 maj 2018

Färdig betongtrappa

Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! På Forssellstrappan tillverkar vi prefabricerade betongtrappor.


Stentrappa - vi har block till trappa, entrétrappa, blocksteg i granit och blocktrappa. Vi har både trappblock i natursten och i betong samt olika typer av produkter för att klä in en befintlig gammal betongtrappa.

Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong. Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Gemensamt för samtliga raka trappor är att de utförs med bärande kupa och rollad undersida i gråbetong som är färdig för.


Rak betongtrappa med bärande. Att gjuta en betongtrappa är inte så hemskt svårt som man kanske kan tro. Ohlis lär dig dessutom en trappformel för att få rätt höjd på stegen när du.


Vi fokuserar på murat och putsat byggande och vi är en rikstäckande leverantör av byggmaterial med ett omfattande produktutbud.

MRak trappa som kan utföras som ett helt trapplöp eller som två eller flera löp med separat vilplan. Nackdelen med en betongtrappa är att om den inte underhålls så kan den med åren spricka av is och frost. En liten spricka kan leda till djupa sår i trappan. Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa och allt behöver är en säck färdigblandad betong från byggmarknaden.


Fungerande beläggning på betongtrappa ? En hållbar yttertrappa handlar om vilken beläggning du har på din betongtrappa. Men vilka beläggningar fungerar bäst? Vägen till en färdig trappa. Undersidan rollas i fabrik vilket gör den färdig för målning på arbetsplatsen.


Svängd betongtrappa med bärande kupa. Skämmer betongtrappan ditt hus? Har din betongtrappa skador eller är kanske hal eller färgflagnad? Marmocitmetoden gör din trappa som ny igen.


Lite info om självkompakterande (SKB) betong. Plattor: Utläggning - Självkompakterande betong har mycket hög flytbarhet, detta är speciellt viktigt att beakta.

En gammal betongtrappa måste lagas förr eller senare. Det beror ofta på att den betong som användes från början var av sämre kvalitet än den vi använder i. En trappa kan byggas på många olika sätt.


Antingen med färdiga blocksteg i granit eller betong, eller varför inte använda mursten som trappsteg? En betongtrappa är ett vanligt inslag utanför många svenska hus ytterdörrar. Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. Blocksteg i natursten finns i flera olika färger, för dig som vill ha en mer naturlig och exklusiv miljö i din trädgård.


Färgskiftningar och kvartsränder får. Detta är en kostnadseffektiv lösning då färdiga terrazzo-trappor kräver skyddstäckning och ökar risken för merkostnader i form av skador under pågående. Att putsa eller måla om en gammal sliten betongtrappa innebär bara tillfälliga lösningar.


Ge istället trappan en naturstensbeläggning som håller. Vill du bygga eller köpa ny trappa? Trappforum Sverige AB är ledande inom montering av moderna trappor.


Vi guidar dig - från idé till färdig installation!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.