fredag 11 maj 2018

Fodertunna med lock

Kontorsmöbler av högsta kvalitet. Stort sortiment - Alltid fri frakt! Vardagar mellan 07:och 17:00. Missa inte vår grymma rea under Black Friday.


Ett enkelt sätt att förvara fodret till dina djur. En smart och smidig tunna med lås på locket som minskar risken för att obehöriga (ex. råttor och möss) ska.

Praktisk tunna med många användningsområden. För sopor i garaget, smutstvätt i tvättstugan eller som fodertunna i stallet.


Lockförsedd tunna som hjälper dig att förvara allt från regnvatten till trädgårdsredskap och leksaker. Vid bärhandtagen finns snäpplås som håller locket på.


Skyddar mot föroreningar, insektsattacker eller att djuret själv tar sig in. Extremt lätt när den inte är fylld och lätt att bära med. Fodertunnan rymmer liter. IKEA - KNOD Tunna med lock, , Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger.


Chase 10xED är en kikare med en mycket hög ljustransmission vars styrka ligger i att den är en.

Komplettera med tillhörande lock. Hööks är certifierad av Trygg e-handel och du betalar tryggt med Klarna Checkout. Plasttunna med vipp- lock. Locket har numera två tätningsringar för att sluta helt tätt.


Bra tunna som tar liten plats och ryms i en garderob. Kevyt käsiteltävä, kantokahvan ansiosta kätevä siirtää. L, med lock, flera färger. Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma.


Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt. Rymmer ca 70L Den släta insidan gör det enkelt att. Köp online eller ring oss för personlig service! Du har inga produkter i varukorgen.


Dry box är en fodertunna med tätslutande lock, som håller fodret torrt och fräscht. Extrem let når den er tom og let at bære med håndtagene. Diameter 480mm, höjd 6mm.


Tillverkad av tålig plast för användning som foder tunna. Total höjd med lock : cm. Stor fodertunna med tätslutande lock.

Perfekt för husdjurs torrfoder. Håller fodret torrt och fräscht. Jämför priser och läs recensioner på Jordbruk.


Vi hjälper dig att hitta rätt fodertunna med lock Jordbruk och göra ett billigt. Fatet har lock med en spännring som tillförlitligt skyddar mot spill eller nedsmutsning av. Har du specifika produktfrågor ber vi dig ta kontakt till din närmsta butik. Ett varuhus på Internet med stort sortiment av märkesvaror inom Jakt, Fiske, Hemelektronik och Data.


Förvara gärna hundens foder i en fodertunna med förslutande lock men behåll hundmaten kvar i påsen vid längre förvaring av fodret. Jag kan säkert fixa ett par st eller liters tunnor i plåt med helt avtagbart lock med tätning. Stora blå jagar jag med, hittar inga billiga(=gratis) med.


Har valt den genomskinliga boxen så man får snabb överblick på innehållet! L med lock, transparent kr. Förvaringsbox Bigso 25x16x15cm, svart kr.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.