tisdag 15 maj 2018

Fodertunna

Hitta De Bästa Priserna På Nätet. Fodertunna med lock, l. Sortera efter: Populära produkter. Fågelmat Granngården Solrosfrö Svart. Ett enkelt sätt att förvara fodret till dina djur.

En smart och smidig tunna med lås på locket som minskar risken för att obehöriga (ex. råttor och möss) ska. Jämför priser och läs recensioner på Djurtillbehör. Lockförsedd tunna som hjälper dig att förvara allt från regnvatten till trädgårdsredskap och leksaker.


Vid bärhandtagen finns snäpplås som håller locket på. Jag är supernöjd med denna fodertunna. Maten håller sig färsk väldigt länge. Hygienisk och lättrengjord.

Metallringar upptill och i botten, har en justerbar bärrem. Här kan du skapa erbjudanden som du kan koppla till unika produkter. I det här fallet vill vi lyfta fram en storsäljare som många kunder önskar köpa.


Allt du behöver är majs för en effektiv aktivitet. Nya fodertunnor till vilt i bästa kvalitet. Finns i liter och 1liter. Köp ridkläder, hästutrustning och hundtillbehör online eller i butik!


Hööks är Skandinaviens ledande företag inom hästsport och säljer allt för ryttare. Utrustad med speciella click-lås på locket som förhindrar att djuren själva får av locket, det ger även en. Gör en åtelplats där du enkelt kan fylla på foder i tunnan.


Använd en fodertunna på vilken du kan montera en foderspridare – komplett åtelplats. Locket har numera två tätningsringar för att sluta helt tätt. Bra tunna som tar liten plats och ryms i en garderob.


Vi använder cookies för att spara din kundvagn, val och inställningar på sajten. Genom att fortsätta godkänner du detta.

Zinktunna med bärhandtag och lock. Vi förbättrar inomhusklimatet och ger dig prisvärd målning, renovering och förvaring.


IKEA - KNOD Tunna med lock,, Går att använda var som helst i ditt hem, även i fuktiga utrymmen som badrum och inglasade balkonger. Stort utbud av foder och tillbehör för hun katt, kanin eller gnagare.


Vi sköter idag vår försäljning via vårt lager i Ingatorp. Hemleverans till dörren på 1-dagar (plus 1-dagar om du har lantbrevbärare). Välj rätt kollistorlek på artikeln. Vid vissa kampanjer erbjuder vi en gratis fodertunna i Bromma vid köp av hundfoder i butiken annars har vi har samma lager och priser på fodertunnor i butiken på.


Extremt lätt när den inte är fylld och lätt att bära med. Ni som har, hur ser de ut? Billiga djurtillbehör online. Vi säljer klösmöbler, hundbäddar, kattluckor, hundkoppel, hundhalsband och allt för husdjur.


FeedCon Fjärrstyrd Styrbox till foderspridare. Till bassortimentet hör absolut en riktigt rejäl fodertunna ! Att ha hundmaten i en öppnad säck i en garderob har bara nackdelar. IKEA - FILUR, Tunna med lock,, Enkel att rengöra eftersom hörnen är runda.


För sopor i garaget, smutstvätt i tvättstugan eller som fodertunna i stallet. Praktisk tunna med många användningsområden. Söker du hundskålar eller fodertunna till din hund? Kanske hundskåler med ställning?


Se vårt urval av foderautomater Alltid bra priser Snabb leverans! Ligger helt klart något i det du säger. Blir ett par race på kobben innan jag skruvar mer 😇 Ok.


Lokala avvikelser i sortiment kan förekomma. Vi reserverar oss för tryckfel, avgiftshöjningar från leverantör samt slutförsäljning.


Imazo AB är ett grossistföretag och säljer enbart till återförsäljare tex Zoofackhandeln. För priser eller utförligare information kontakta din lokala Zooaffär.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.