måndag 14 maj 2018

Glasburk 10 liter

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Större utbu bättre priser. Leta i flera butiker samtidigt. Finns flera storlekar, från till liter. Har du upptäckt våra glasburkar med kran?


Vackra och genrösa burkar som rymmer mellan och liter, samtliga utrustade med tappkran för enkel servering.

På Lagerhaus har vi ett stort utbud av glasburkar i olika storlekar. Stora, helt underbara gamla glasburkar i turkost glas. En praktisk och stilren glasburk, med. Titta vidare bland våra glasburkar och flaskor och bli.


Perfekt för självservering. Servera kyld dryck i detta stora glaskärl med behändig kran i metall. En glasburk med kran i god kvalietet! Läckra glasburkar till bra priser.


Få bra struktur i köksskåpet eller gör hyllan vacker att titta på med glasburkar.

IKEA - KORKEN, Burk med lock, Burken har ett aromtätt lock, perfekt för konservering av din hemgjorda sylt och gelé. Burken går att diska i diskmaskin, dock ej locket.


Tillbehör för små glasburkar (Ergebnisse) Visa alla. Små glasburkar, efter tema ( Ergebnisse).


Beställ små glasburkar billigt Till marmelad och för inläggningar, direkt från återförsäljarens online-shop Prisvärt och snabbt. Dosa i stål med skjutlock som rymmer ml.


Bra för hemmagjorda läppcerat och. Glasburkar, glasflaskor, plastburkar. Nordic Pack kan erbjuda Sveriges bredaste sortiment av glasflaskor.


Inklusive burkar för bryggerier, medicin och designbruk. Brett sortiment till marknadens bästa priser. Vi levererar på 3-arbetsdagar.


Rusta använder cookies för att du ska få den bästa upplevelsen av vår webbplats samt för att marknadsföra sina. Gör din egen sylt eller lägg in gurka i våra fina glasburkar för alla tillfällen. Ball – Regular liter 8kr.


Jag använder en liter stor gryta när jag kokar större mängder sylt eller marmelad. Jag brukar använda gamla glasburkar som jag diskat väl. Innerdiameter på flaskhalsen är mm.

Kan användas med pumphävert Auto-Siphon och Auto-Siphon Mini. Ball Regular Mason Jar liter är en liten, praktisk och mångsidig glasburk som passar lika bra till förvaring, konservering och DIY som till servering. Rapsis Frityrolja, liter nnehåll: 100% vegetabiliska ickehärdade oljor.


Innehåller inga GMO-produkter och är fri från transfetter. Glas - Övrigt ᐈ Avslutad okt 09:35. Kilner burklock Ømetall st. Pipetter engångs st plast. Stor Gryta Liter Rostfritt med Glaslock.


En stor gryta behöver varje hem när det är dags för skaldjurskok, soppkok, eller syltning och saftning. Gummiringen hjälper till att hålla tätt och ser till att vätskan inte dunstar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.