måndag 7 maj 2018

Göra egna socklar

Golvsocklarna skapar den slutliga finishen mellan golv och vägg. De finns i många utföranden från mycket enkla socklar med en övre rundad kant till mjukt. Visst kan du köpa både sockellister och foderlister klara för montering.


Men ska de vara i allmogestil eller profilerade på annat sätt, så drar kostnaden iväg. Så vi tänkte att man kunde tillverka egna socklar av täcksidor.


Antingen har du gamla socklar hemma som blivit över från en renovering eller så har byggvaruhuset ofta.

Gör din egen lampa av rostig taggtråd Ta vara på. Hur du gör din egen socklar Golvlister, liksom de flesta hushålls lister, har två huvudsyften. Om du vill sätta upp höga sockellister, ska du absolut göra dem själv.


Fräs egna socklar och spara pengar. Men jag skulle vilja ha ännu högre lister, lite. Att göra sin egen choklad är något som inte alls är svårt, det är faktiskt riktigt enkelt att göra det. Det är dels enkelt för att det.


Surkål är inte bara gott, supernyttigt och miljösmart - det är även busenkelt att göra själv.

Se hur du gör, steg för steg! Gör enkelt ditt egna mobilskal eller skin med vårt unika designverktyg. Här hittar du ett läckert recept på Gör dina egna etiketter. Botanisera bland massor med recept, tips och inspiration.


Läs om hur du kan tillaga din egen nyttiga granola. Perfekt till frukostfilen, kvällskvargen eller som dessert. Skribent: Sierra de Goldsmith Det. På Tvålköket hittar du vax, vekar, doft och instruktioner så du kan snabbt komma igång med ljustillverkning.


Slå in julklapparna i snygga presentpåsar. Eller varför inte göra små fina påsar till julgodis och ge bort! Inredaren Maria Celin visar hur enkelt du viker dem. En gel, en créme och ett spray.


Steg-för-steg instruktioner med bilder. Tillverka dina egna ekologiska hudvårdsprodukter. Allt du behöver veta för att komma igång. Råvaror, tips, tekniker och recept!


Här är tips på vad du kan stoppa i paketkalendern, var du kan köpa en färdig – och en guide till att skapa. Här är några förslag på blandningar för den som vill göra egna talgbollar.

Göra egen adventskalender är himla kul! Recept 1: Smält 5gram kokosfett och blanda i 5-dl rapsolja. Och gör du dem själv så vet du att det är bra grejer i! Här är recept på smarriga proteinbars som går att göra på nolltid. Gör du egna får du bestämma innehållet själv, säger Sofia.


För dem som tränar är bars optimalt att äta en stund innan träningspasset. Använd dig av ett användarvänligt och kraftfullt designprogram för att göra egna kort och inbjudningar. Canva gör design enkelt för alla!


Testa att göra en årlig kalender. Vi erbjuder två typer av papper för alla våra kalendrar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.