måndag 25 juni 2018

Begagnade gravstenar

Vi hjälper dig med rådgivning. Många kyrkogårdar säljer begagnade gravstenar som blir över när en grav tas bort eller byts ut.


Det finns möjlighet för gravrättsinnehavare att överta en tidigare använd gravsten av Kalmar pastorat. När Tony Ekelunds sambo skulle begravas förra året fick han tips från kyrkovaktmästaren om begagnade stenar.


Unik prisgaranti ger dig alltid lägsta pris på gravstenen!

Gravstenar av valfri modell med hög kvalitet. Välkommen till Stentorget. När gravrättstiden löper ut händer det ofta att den inte förnyas.


Och så småningom kan man behöva återanvända gravplatsen. På tre av fyra gravstenar som sätts upp på kyrkogårdarna i Jönköping har det stått andra namn tidigare. Det gör Jönköping till ledande i landet.


Eva Johansson har i flera år kämpat för att församlingen ska sätta tillbaka hennes. Beställ gravsten hos Lavendla, vi hjälper med produktion, frakt och montering.

Välj bland våra över 1modeller, eller utforma en gravsten själv. Hos oss beställer du enkelt din gravsten, har du egna idéer - vi designar den. Vi har billiga gravstenar i lager. Det är gravstenar som är billiga beroende på att vi t. Vi levererar gravstenar i hela Sverige.


Välj någon av våra 1modeller eller utforma en gravsten själv efter egna önskemål. Vi lovar att ge dig en gravsten som blir personlig. Beställ våra gravstenar till förmånliga priser online.


Stort utbud av dekor- och motivsortiment för gravstenar ! Vi ritar även upp personliga dekorer i de fall man har ett speciellt önskemål. Läs här eller kontakta en av våra rådgivare idag! Vi tillverkar gravstenar av hög kvalité till bra priser.


En gravsten behöver inte kosta mycket. Vi erbjuder våra kunder att köpa billiga gravstenar i vår outlet med kraftiga rabatter. Stenarna är helt nya, men har. Nedan kan ni jämföra de olika ytbehandlingarna med varandra.


Med ett stort närverk av svenska och utländska leverantörer, stark egen import, brett lager, egen verkstad och kort leveranstid kan vi leverera gravstenar till.

Du kan ringa runt till gravastensfirmorna och fråga om de har en begagnad sten, dvs en återtagen sten som de kan slipa om. På kyrkogården i Ljusdal plockas cirka gravstenar bort varje år. Det händer ganska ofta att folk fastnar för en begagnad sten, som de får ta över.


Alla stenar går att få i princip i vilken form man önskar. Priserna nedan gäller monterat och klart på gravplatsen. Din lokala begravningsbyrå hjälper dig med gravsten. De har ett stort utbud att välja från.


Möjligheten har funnits i femton år, och i genomsnitt har begagnade gravstenar sålts varje år. Kostnaden för en begagnad sten är inte mer än 5kronor i. Naturstenen granit används till bland annat gravstenar, minnesmärken, byggsten och marksten. Graniten är en hård sten och kräver skicklighet för att kunna.


Ett traditionsrikt och skickligt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.