måndag 4 juni 2018

Benders granit blocksteg

De olika utformningarna ger dig möjligheten att skapa. Lämplig till alla slags trappor utomhus. Skapa en pampig trappa med våra blocksteg och trappblock. Stort sortiment till bra priser.


Välj material som sätter din personliga prägel på ditt hem. Designa din egen trappa i granit.

Med hjälp av enstaka blocksteg i granit tar du lätt upp mindre nivåskillnader i terrängen och bygger upp en entrétrappa. Kompassros Granit d=70cm svart. Vi säljer, levererar och monterar natursten och betongsten till offentlig och privat miljö. Vi har granit, kalksten, marmor, skiffer och betongsten till förfogande.


Välj mellan granit eller betong, finns i många olika längder och färger! Blocksteg i betong i olika storlekar och färger. Med olika stensorter och bearbetningar kan graniten ge vitt skilda uttryck.


BENDERS NATURSTEN bohusgranit Förädling tar ti nästan en miljard år.

Med plansteg i granit renoverar du din gamla utslitna trappa. Limmas med fix på befintlig trappa. För att underlätta för t ex barnvagnar kan ramper i granit anslu-tas. Benders alla verksamheter.


STANDARDMÅTT Graniten levereras i någorlunda rektangulära råblock. Molnsätra Natursten - Skiffer by Molnsätra.


Våra trappsteg ( blocksteg ) och entréhhällar i granit ger ett gediget och exklusivt intryck. Den flammade ovansidan är inte bara vacker utan också halksäker. Trappsteg i granit ger en naturligt tidlös känsla i trädgården. Kan användas i trädgården eller som trappsteg intill huset.


Marksten harmonierar även med många naturmaterial som skiffer, granit och kalksten. Råkilad front och flammad topp. Kan med fördel kompineras med Entréplan rektangulär.


Importerad natursten i en. Det främre sättsteget råkluvet och det bakre krysshamrad. Dags att piffa upp entrén till huset med en snygg trapp? Trappor och murar i naturstenär hållbart och vackert i offentliga och privata miljöer.


Vi hjälper dig med valet av stensort och monteringen av trappan och muren.

Granit är en mycket tålig och motståndskraftig sten som länge. Det passar utmärkt att blanda blocksteg i granit med exempelvis marksten i betong.


Blocken kan därmed vändas till önskat utseende. Dekorsten, Gatsten, Trappblock. Stora granitblock för trappsteg eller stenkant. Steget finns i tre olika längder och passar till det mesta, både i offentliga.


Monteringsfärdiga blocksteg utförda i betong med den synliga ytan i grå kvastad betong. Stegen kan även utföras i mörkgrå antracit eller med frilagd ballast.


Granit - plattor, blocksteg, murbeklädnad Granit - Gatsten, kantsten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.