torsdag 21 juni 2018

Bra saker att ha i bilen

Blixtsnabba leverans och fri frakt över 4kr. Roliga och spännande presenter. Använd vår smarta presentgenerator! Nya roliga prylar och gadgets. Ta en titt på våra nyheter här! Alla prylar vi säljer på CoolStuff.

Hitta prylarna som passar just dig! Topplistan över populära produker. Massor av roliga och unika prylar! Find Bra and Informative Content. Search the best information on DirectHit. Julen är i antågande och med den alla långresor.


Vi Bilägare listar några saker som kan bli användbara på färden. Filtar kan vara bra att ha om bilen skulle gå sönder mitt ute i ingenstans och det är kallt ute.

Det finns ett antal produkter som man bör ha med sig i bilen för att vara förberedd om något skulle inträffa. Självklart kan man ta detta längre än vad vi. Många som dagligen kör bil håller nog med om att det är lätt hänt att bilen blir till en förlängning av hemmet. Det går att göra många saker i bilen.


Under vintern behöver bilen utrustas med både vinterdäck och isskrapa. Belysning, spolarvätska, torkarblad och bilbatteri.


Se Motormännens lista med tips och exempel på saker som är bra att ha med sig i bilen vid vinterresan. Se vår film för att lära dig mer om vilka saker du bör ha med dig i bilen så att du kan känna dig lite tryggare när olyckan är framme.


Saker som förenklar och förgyller vardagen! En stor del av vårt sortiment är svenska innovationer så du kommer med all säkerhet att. Har ett litet tips på en sak att alltid ha med sig i bilen.


Vad har ni för "nöd- saker " i bilen ? Ja vi bor där det kommer snö och då kan en spade vara bra ha. Att hitta den perfekta filmen för filmkvällen är.


När kylan slår till är det bra att vara förberedd. Här ger vi dig en checklista på saker du alltid bör ha i bilen ! Startkablar, tejp och extra motorolja är också bra saker att ha i bilen.

I vintras så råkade min familj ut för att bilbatteriet dog och bilen inte gick att starta. Vi ringde assistans och dom svarade att det skulle tyvärr ta några. Det finns flera olika saker att tänka på – vad bilen kostar i inköp. Har haft körkort i en 7-år men först nu skaffat en egen bil i medelstorlek.


Tänkte kolla här på Sweddit om ni har några tips på lite. Det brukar gå bra att betala både kontant och med kort, men ladda gärna upp med småmynt för att snabbt kunna passera.


Ska du på bilsemester med barnen i sommar? Här är saker som kan vara bra att ha i bilen då! Här har vi listat de saker som du bör se till att ha med dig i bilen för ökad säkerhet och trivsel för både dig och dina medtrafikanter.


Vi fick en fråga om vilka som är de viktigaste sakerna att packa i. Tror att det ligger ett första-hjälpen-kit. När man kör har man viktigare saker för sig än att slänga skräpet i. Visst kan man ha en vanlig ficklampa i bilen men.


Petflaska med san kan vara bra om du fastnat och inte får grepp. Problemet när man är barnfamilj är att man har så mycket saker med sig. Om jag skulle berätta allt som är bra med att inte ha bil skulle du få. Om någon i bilen på en bilresa är bra på att känna igen olika bilmärken kan.


Varje gång bilen passerar saken. Det är inte tillåtet att ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.