onsdag 13 juni 2018

Godkända lås till moped

Bekvämt kodlås till ytterdörren. Läs mer om Yale kodlås här! Snart är det Black Friday! Håll utkik på vår hemsida och sociala medier. Filtrera reservdelar efter just din modell.

Stort sortiment med eget lager. Undvik stöld av din moped genom att använda ett godkänt mopedlås från If Säkerhetsbutik. Vi har både kättinglås och bromsskivelås.


En enkel åtgärd för att minska risken för stöld är att låsa din moped med ett godkänt lås och sätta fast den i ett. Söker du godkända lås för moped eller mc scooter? Lås din moped med certifierat mopedlås i. Letar du efter lås till MC eller moped ?

Vi erbjuder händiga människor ett brett och noga utvalt sortiment av produkter för hemmet, trädgården och fritiden till låga priser. MC lås - godkänt av SSF och försäkringsbolagen. Abus Bromskivelås för motorcykel eller moped med mm härdad. ABUS fäste passar till MC lås Extreme.


Här hittar du alla typer av lås till ATV, MC, moped, båt och annat från de största och bästa tillverkarna. Abus en av dem största och bästa tillverkare av lås i Europa till MC. Godkända lås är lås som Stöldskyddsföreningen godkänt och som måste användas för att försäkringen ska gälla utan nedsättning. Du måste alltid har st lås på mopeden för att kunna få ut.


Och tänk också på att låset du köper måste vara godkänt. Luma är etablerat på fem kontinenter och levererar godkända lås av toppklass. Escudo med dubbla låssystem fungerar lika bra till din MC, ATV, moped. Lås till fönster och altandörrar.


Låset är godkänt av försäkringsbolagen och certifierat av. Godkänt av SSF och svenska försäkringsbolag för. Mopeden ska vara låst med två godkända lås när den.

Vi hjälper dig att hitta rätt abus moped lås Motorcyklar och tillbehör. Rekommenderas starkt till alla som köpt ett Abus- lås. St George Security Store är Sveriges ledande säkerhetsbutik som erbjuder marknadens mest kompletta sortiment av högkvalitativa säkerhetsprodukter till låga.


Både som är godkända från försäkringsbolagen och inte godkända som duger till. Ett lås som ska användas till motorcykel eller moped måste ha ett svenskt intyg från Svensk Brand- och Säkerhetscertifiering (SBSC) för att. Ett godkänt lås får endast kunna öppnas med nyckel från både ut- och insidan, det får alltså inte ha vred på insidan. Tyck till om vår webbplats.


Försäkringsbolagen kräver ex. Många försäkringsbolag kräver att du ska använda minst ett godkänt lås för att försäkringen ska vara.


Det finns vissa undantag, till exempel den som färdas med en tvåhjulig moped klass II. Lås fast motorcykeln till något som. Snabba leveranser Grym personlig service Super nöjda kunder.


Allt till ett bra pris hos 24MX! Motorcykel och moped ska vara låsta med två separat lås. Med 4-siffrigt kodlås och en stark kedja är detta AXA Rigid ett bra val av cykellås till ditt barns cykel. MC och moped kan också märkas med Datatag.


Köp dina hjälmar till moped. Ett smartare sätt att låsa fast mopeden på är.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.