fredag 22 juni 2018

Gör det själv

Gör Det Själv är Nordens största och bästa tidning för gör -detsjälvare. Välj erbjudandeeller nr. Beställ ett presentkort här! Just nu ingår: Multidetektor fr.


Sveriges enda gör det själv -magasin.

Gör det själv med närmare 3renoveringsprojekt. Vi använder cookies och likande tekniker (gemensamt kallande cookies) för att göra våra sidor och tjänster enklare att använda samt för att kunna anpassa våra. Har du frågor om din prenumeration, din räkning eller utdelningen av din tidning?


Få liv i din gamla stol genom att klä om sittdynan, sy de perfekta gardinerna. Gör en vacker ljuslykta – av en glasvas och lite smörpapper! Inspiration till uteplatsen: Sy en.


Små förändringar i hemmet kan ge fantastiska. Information, goda råd och idéer kring enkla byggprojekt som du kan göra hemma – från att byta tak till att bygga staket.

Få inspiration, tips och tester. Se våra prenumerationserbjudanden och. Kreativitet, fantasi och skapande är grunden till alla människans framsteg och uppfinningar.


Det är tillfredsställande att skapa nytt av. Köksbutiken med störst sortiment i norden, våra fronter går att få i följande utförande, Lackerat, thermofolie, Akryllaminat. Gör-det-själv guide - Betongkrukor. Här visar vi hur enkelt det är att gjuta egna krukor.


Låt fantasin flöda och fyll din trädgård eller balkong med dina. Vilken blankett ska jag fylla i om jag vill tillgodoräkna mig poäng? Vilken mall gäller för inlämningar inom min utbildning och hur kommer jag. Allt till ditt byggprojekt.


Handla tryggt online hos Bolist. Komplett ventilatonsaggregat med st fläktar. De flesta chefer måste göra det, de flesta chefer våndas inför det.


Anders Börjesson ger tips om hur du bäst genomför det svåra, enskilda samtalet med en. I onsdag hade jag precis klivit ur garaget efter att de senaste veckorna tillbringat dag som natt där och byggt nästan hundra hemmafixprojekt inför det roligaste.

Med tandpetartricket ”försvinner” stenskotten i ett nafs. Att laga småskador i lacken är varken svårt eller dyrt men det finns några saker att.


En sektion för dig som älskar att pyssla i och runt din villa. I våra tvätta själv -hallar kan du tvätta bilen i lugn och ro. Det bästa resultatet får du när du tvättar bilen för hand. Bygg altan efter eget huvud Det finns många projekt som har med hus och hem att göra som är svåra att utföra om du.


Användbara tips och instruktioner för dig som bor i hyresrätt. Lär dig frosta av frysen, rensa golvbrunnen i duschen, rengöra kakel med mer. Här har vi på Svenskt Trä samlat allt till dig som gör-det-själv.


Produkter och video guider till hobbybakaren online! Bakar du de godaste tårtorna men saknar det. Med ett gör-det-själv -kök från Kvik kan du spara massor av pengar. Vi erbjuder dig bra hjälp i form av installationsanvisningar och instruktionsfilmer som visar.


Här är alla tips du behöver för att bli en riktigt proffsig hemmafixare. Att få ett perfekt slutresultat är inte svårt! Vi på Hatten jobbar för att göra språkutvecklingen rolig och inspirerande.


Främst ger vi ut barnböcker, spel och material på temat tecken- och.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.