onsdag 18 juli 2018

Bardisk säljes

Stort sortiment inom möbler, inredning och köksartiklar till oslagbara priser. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping. Kök i ek med bänkskivor i marmor och körsbär säljes med köksmaskiner, kyl, frys, spis samt ugn och fläktkåpa.


Fin bar säljes pga platsbrist. Består av fyra moduler, varav tre hylldelar och en fristående bardisk. Den är i bra skick, men självklart använ så det finns. Bardisk med två barstolar säljes.


De tre sektionerna till vänster går att flytta på. Idéer, tips och inspiration från våra medlemmar om att inreda med en bardisk i köket eller i trädgården.


Bardisk säljes

Tusentals bilder från vanliga svenska hem. Vi har Nordens största utbud med blixtsnabba leveranser. Välkommen in och fynda, vi har allt till festen!


Hoppsan… Det verkar som att du surfar från en dator. Vill du gå till Blockets desktopsajt? GRATIS annonsering för alla. Annonsera begagnade och nya saker.


Fixa din egen bardisk eller använd som mässdisk! Bänkskiva i massivt trä gran, LED belysning, eluttag m. Mobil bardisk med två kranar, Falcon säljes till symbolisk summa.


Bardisk säljes

Bar till salu eller bar till säljes i Stockholm – söker du barer till salu eller försäljning i Stockholm? Här listar vi alla barer till salu, försäljning och. Här är ett utbud av bardiskar som vi kan erbjuda, dock är detta bara delar av vårt utbud.


Vissa av bardiskarna kan kompletteras med flera olika tillbehör för. Klicka här för att kostnadsfritt bli medlem! Utrustningen är ej fullständigt funktionstestad. Köpare bör undersöka varan innan.


Snabbt och enkelt med hundra tusentals lokala annonser inom mode, möbler. Vi har byggt om sajten och har gjort den lite bättre och smartare. Den ska gå från golvet till undersidan av bardisken.


Avståndet mellan arbetsbänk och bardisk mättes ut så att det går att ställa en liters flaska emellan. Kontakta oss för mer information! Tips, idéer och inspiration från våra medlemmar om hur du kan bygga en egen bar eller bardisk hemma i köket eller i trädgården. Vi levererar lagervaror inom 2-dagar med fri frakt!


Tjena Vill härmed sälja en anläggning jag fått som betalning för ett jobb. Vi är idag åtta anställda och är beläget på Ersboda i Umeå. Inte bara en bardisk utan funkar lika bra för discjockeys, servering och försäljningsdisk.


Säljes inklusive samtliga inventarier. Platsbesparande förvaring genom att lätt vika ihop systemets delar. Jag hade tänkt att bygga en bar som ska vara placerad utomhus större delen av året.


Bardisk säljes

Hade tänkt att använda mosaik som yta på bardisk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.