onsdag 15 augusti 2018

Beslag till gamla möbler

Köp Dörrhandtag, Fönsterhandtag och krokar i moderna och klassiska stilar. Prisvärda möbler och inredning på Chilli. Leverans till dörren inom 2-dagar på lagervaror. Hög kvalitet, billigt och snabbt!


Välkomna till vår webbshop!

Används till enkla nyckelhål på möbler. Möbelbeslag som ger möblerna nytt liv! I ett hem vill man ha fina möbler som man trivs med och som ger en specifik känsla till ett rum.


Specialbeslag har stängt alla helgdagar och i vissa fall dagen innan helgdag såsom midsommarafton. Om det är något gammalt du söker har vi väldigt många gamla, begagnade beslag i våra butiker.


Här hittar du massor av beslag av alla typer. Hur putsar man upp gamla beslag ? Vid underhåll och renovering av äldre möbler är det alltid viktigt att ta hänsyn till karaktären på möblerna.

Elegant och platsbesparande klaffbeslag för alla typer av möbler. Vår affärsidé är att sälja funktionella och dekorativa beslag till. Letar du efter handtag, knoppar eller krokar för kök, badrum eller möbler ? Beslag – Köp beslag till ditt hem. Theofils har ett brett sortiment av beslag, slip, lim, förnödenheter och elverktyg.


Vi ser till att du som kund får rätt produkter smidigt och snabbt. Det största urvalet av modeller. Hitta De Bästa Erbjudanden Online! Spara - % På Online Shopping.


Rean är igång - Möbler på rea. Alltid låga priser på Chilli. Här ser du av Gångjärn och tillbehör. Stort sortiment av knoppar och beslag.


Vi har ett unikt sortiment av Gångjärn för Kök, Möbler och Badrum. Prenumerera på vårt nyhetsbrev.


Glasning - betyder ett brett spektra av aktiviteter relaterade till arbete med glas, fönster och bågar.

Läs mer om hur du enkelt och smidigt putsar upp dina beslag och ger möbeln nytt liv. Letar du skruvar, beslag eller annan reservdel till din IKEA möbel ? Då hjälper vi dig gärna här, genom att du själv gör en förfrågan på de delar du behöver.


Känner du dig osäker kan du alltid vända dig till en tapetsera. Förändra ditt hem genom att byta handtag och beslag på dina möbler. Perfekt om ni vill byta ut era gamla beslag eller om ni har en nybyggd möbel som. Cachad Handtag till dina möbler, möbelhandtag, möbelbeslag, tennfärgade.


Med hjälp av vårt hantverk får gamla möbler som sett sina bästa dagar en andra chans. Vi renoverar och fixar till dem efter behov, byter kulör och beslag. StyleRoom är Sveriges största inredningscommunity och visar inspirerande bilder.


Vi kör hem dina möbler fraktfritt! Dessutom erbjuder vi alltid 3dagars öppet köp.


Från staden Båstad har de drivit verksamheten från att vara en liten distributör av beslag till att ta fram nya.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.