tisdag 14 augusti 2018

Betongtrappa renovering

Renovera trappa av betong? Skämmer betongtrappan ditt hus? Har din betongtrappa skador eller är kanske hal eller färgflagnad? Marmocitmetoden gör din trappa som ny igen.


När du ska renovera en betongtrappa finns lite olika lösningar.

Verktyg och material vid renovering av betongtrappa utomhus. Här hittar du bra tips när du ska laga. En betongtrappa får stå ut med mycket slitage – från regn. När trappan börjat knarra eller blivit nött och sliten är det dags för en renovering.


Det tar endast några timmar att laga en skadad betongtrappa. En närmare undersökning visar dessutom att trappan utanför köksdörren är mogen för renovering.


Visst kan du renovera din betongtrappa ! Och dessutom med rotavdrag.

Läs hur din trasiga och farliga betongtrappa blir som ny. Haninge Terrazzo kan snabbt och billigt renovera betongtrappa. Vi har lång erfarenhet och erbjuder hög.


Men även om betongtrappor har lång hållbarhet och livslängd behöver de med. FORMTRAPPAN - STÖRST I SVERIGE PÅ RENOVERING AV TRAPPOR. Störst, först, originalet.


Det borgar för att du ska få rätt pris och trygg montering. Givetvis med massiv äkta trapprenovering. Trapprenovering - Vi renoverar din trappa så den blir som ny.


Detta slutar ofta i att man får en hal betongtrappa som kan vara rent av livsfarligt. Vi tänker då på renoveringar av olika slag. Går det att renovera sin betongtrappa ? Många försöker att lappa skador för att sedan måla sin. Ska ni renovera betongtrappa och vill ha bästa möjliga resultat?


Då ska ni vända er till oss på Bernin Bygg. Ring oss så berättar vi hur vi kan hjälpa er. Här får du tips kring att renovera betongtrappa till gott skick igen.

Det är inte så svårt som det låter, men kräver en del arbete och precision. Skicka förfrågan till din favorithantverkare! Jämför bilder, omdömen, certifieringar, referensjobb m. Trappen på vårt nyköpta hus är inte så fin. Hur gör man för att få den fin igen?


Räcket är bortplockat för renovering om någon. Vi tillverkar entrétrappor i betong. Bestäm dimensioner och ytbeläggning själv! Flisby har snygga trappor i trappblock i granit eller betong.


Du kan också bekläda din gamla trappa med trappbeklädnad i skiffer, granit eller med DuraTrapp. Här har vi samlat lite inspiration över trapprenoveringar vi gjort. Vi hjälper dig gärna med att fräscha upp din gamla betongtrappa. För att förhindra att de spricker eller vidgas bör de lagas så fort som möjligt.


Tills våran renovering så ersatte jag hörnlisten med aluminiumprofiler. Denna metod skulle även kunna användas vid renovering av. Har du en gammal sliten trappa så behöver du inte byta till en ny.


En trapprenovering behöver inte vara så kostsamt, vi jobbar i Göteborg med omnejd. Nackdelen med en betongtrappa är att om den inte underhålls så kan den med åren spricka av is och frost. En liten spricka kan leda till djupa sår i trappan.


Det bildas alltid sprickor i en betongtrappa. Se här hur du fyller igen dem, reparerar skadade steg och putsar om trappan, så att den blir som ny igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.