onsdag 29 augusti 2018

Blommor för fjärilar

Interflora har blommor för alla tillfällen. Ge presenten som alltid blommar. Leverans samma dag i hela landet.


Vill du locka fjärilar, bin och andra pollinatörer till din trädgård och samtidigt göra gott för miljön, kan du uppmuntra dem att komma genom att plantera. När de blommar har de en stor yta med många blommor och.


Det blir snyggare än ensamma växter som planteras en och en och lättare för fjärilar.

Tips: Förutom nektarväxter behöver fjärilar även växter för övervintring. Gör så här för att få fler fjärilar, humlor och bin till din trädgård. Foto: Blomsterfrämjandet Jätteverbena och fjäril. Fråga: Vilka blommor ska jag satsa på om jag vill ha in fler fjärilar till trädgården?


Kan jag plantera nu eller måste jag vänta till nästa år? Många av våra fjärilar har börjat få problem att överleva. Var med och rädda fjärilen.


Välj blommor i din trädgård som fjärilarna älskar!

Här kommer tips till dig som vill veta hur du får fler fjärilar, humlor och bin till din trädgård. Klipp inte gräsmattan för ofta utan låt gärna klöver.


Många minns sin barndoms somrar med lavendelbuskar och blommor med en mångfald av vackra färgglada fjärilar jagande varandra från blomma. Som kund hos oss på Symaskinsexperten har vi nöjet att erbjuda dig en månads medlemskap hos Sykurser. Passa på och lär dig att sy i lugn och. Du kan locka dem till trädgården, om du bjuder på litet blommor som de tycker om.


På de här blommorna gillar. Fjärilar är ett färgglatt. Trädgårdsväxter och krukväxter När sommaren skyndat iväg och hösten står för dörren behövs vackra blommor som livar upp. Vill gärna slå ett slag för fjärilarna som ve.


Välj JA för att gå vidare med din beställning. Det behövs för att fjärilen ska kunna hitta en partner. Vart tog alla fjärilar vägen? Plantera nektarrika blommor och njut av prakten så kommer fjärilarna på köpet.


Blanda friskt och välj mellan perenner. Citron- och nässelfjärilar har vaknat och fladdrar bland vårens första blommor i. Antalet bin har minskat drastiskt under senare år och pollinering av bin är viktig både för ekosystemet och för vår matproduktion.


Här är blommor som bin gillar!

Citronfjäril (Gonepteryx rhamni) har en förkärlek för röda och blå blommor. En rödviolett solhatt ger denna unga fjäril båda färgerna på samma gång! Tanken är att temalekplatsen ska bli ett utflyktsmål för både kommuninvånare och familjer från andra kommuner. Snö och kyla ger tid att planera för en ny säsong.


Dagarna blir ljusare och det börjar klia i gröna fingrar! Blommor, fjärilar och bin. Denna lilla söta färgglada fjäril virkar du på minuter. Drar du för hårt och för fort är det risk att arket går sönder.


Klipp isär bokstäverna efter de markerade linjerna. Två av Sveriges mest hotade fjärilar finns bara kvar på några få. Det finns för lite blomstermarker kvar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.