torsdag 9 augusti 2018

Cumaro trall

Egenskaper - Cumaru trallvirke är ett mycket hårt, röt och väderbeständigt teakliknande träslag som är lämpligt för utomhusbruk. Färgen varierar från gyllenbrun till rödbrun. Vid exponring av väder och vid skiftar den till en vacker silvergrå färg.


Bra beständighet mot röta och. Det används mest till att tillverka trallvirke. Beskrivning 25x140mm cumaro trallbräda räfflad säljes endast i fallande längder. En hård trallbräda med en teakliknande färg som är.


Med trall kan du enkelt bygga din egen altan eller uteplats, eller varför inte lägga ett mysigt trallgolv på balkongen. Se vårt breda utbud av trätrall i lärk. Det har blivit november och vi ligger helt klart efter i rapporteringen om hur det gick med balkongtrallen i våras. Så fort den blev klar satte vi oss på balkongen.


Vi ska bygga en liten altan runt vårt utespa och har köpt cumaro trall (20x120). Jag har läst att man bör lägga större mellanrum mellan. Ipe trall är mycket hållbart. Oljas Cumaru behåller det.


Varför inte installera ett bekymmersfritt Cumaru trall med mycket attityd den höjer också utseende och värdet på intillliggande fastigheter. Som trall är träet oftast importerat och mer känt under benämningen tropiskt hårdträ. Vanliga träslag är Teak, Jarrah, Ipé, Cumaru och Bangkirai.


Vi får ofta frågor om vilken trall som bör läggas var. Låt oss därför reda ut vilka sorter och vilken klassning det är vi rekommenderar beroende på var. Calexico Wood är ett företag som specialiserat sig på träprodukter som inte är så vanliga i detaljhandeln.


I vårt standarsortimentet hittar du Teak, Mahogny. Skruvexperten Pär Thuresson, VD på Grabber, svarar på sju frågor om att skruva trall. Använd 6mm luftspalt emellan brädorna på bredden.


Alltid bra priser på Trall balkong hos Bygghemma. Handla enkelt och smidigt på nätet med hemleverans till hela Sverige. Nu finns produkten i kundvagnen. Cumaro känner jag inte till något om.


CUMARO Ett av världens hårdaste virken, framför allt populärt till trätrall. Kallas också brasiliansk teak. Styrkor: Är tåligt, lättrengjort och. Här kan du beställa dolda trallskruvar för en barfotasäker altan.


Har precis lagt cumaro-trall på balkongen, ett brasilianskt, väldigt hårt träslag där de har räfflat ena sidan. Nyansskillnader som ger ett. Det är dyrt, men jag är jäkligt nöjd med. Denna trall säljs som kortläng brädorna är alltså upp till m. Trall 28x1är Sveriges mest köpta trall och perfekt för att bygga altangolv med.


Ska du bygga altan, uteplats eller trädäck? Då brukar frågorna vara många. Ska det vara tryckimpregnerat eller värmebehandlat? Träkomposit från Willab Garden i WPC träkomposit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.