onsdag 8 augusti 2018

Duka tallrikar

Missa inte vår grymma rea under Black Friday. Stadiga mattallrikar eller en klassiskt servis i vitt och blått porslin? Nordens största nätbutik för heminredning på nätet.


Shoppa online till bra pris! Allt du behöver för att duka fint. Här hittar du muggar och glas för alla tillfällen, tallrikar som passar till små och stora hushåll.

Tallrikar och assietter i olika former, färger och dekorer. Från välkända varumärken som Rörstrand och Iittala. Välkommen att handla i vår webbutik!


Vi har alla de mest kända varumärkena inom kök, hem och hushåll. Bagaren och Kocken säljer köksredskap, köksmaskiner och designprodukter på nätet och i butik i Göteborg. Djupa porslinstallrikar i olika modeller. Valet av tallrikar och skålar är och ska inte vara enkelt.


KitchenTime har ett brett sortiment av kvalitativa mattallrikar och tallrikar i olika modeller från välkända varumärken.

Bra priser och fri frakt över 150kr. Vi har porslin för alla tillfällen och miljöer, oavsett om det avser festdukning eller vardagsporslin. Duka vackert med tallrikar från våra tidlösa serviser. Här hittar du bestick från bland andra Gense, glas från Orrefors och Iittala, muggar, skålar och tallrikar från Rörstran.


Kombinera lantliga tallrikar, muggar och fat med fullt moderna vaser och skålar i koppartoner, karaffer, glasflaskor, askar. Fest utan högtidskrav innebär bestick, glas och tallrik. Det räcker ofta med ett enda glas för vin och ett för vatten.


Från frukostflingor till middagar med tända ljus. Vårt utbud av tallrikar och skålar täcker alla behov. Sortimentet består främst av glas, porslin, bestick. Duka Kitchen Life står för god kvalitet och funktionell skandinavisk design för köket och det dukade bordet.


Duka upp inför tjejmiddagen, barnkalaset eller inför större fester som oktoberfest, student och kräftskiva! Här finns tallrikar till de flesta festteman och. Porslin kommer alltid till användning! Skålar och tallrikar behövs ju.


Hur dukar man upp en buffé? Här ger vi handfasta tips på hur du dukar upp till många gäster.

Att duka festligt är nästan lika viktigt som själva korven i brödet. Lägg på en festlig duk på bordet och matcha med tallrikar, servetter och glas i ditt. Duka till både vardag och fest - handla engångsartiklar samt festdekorationer ur vårt breda sortiment.


Gör måltiden till något extra med vackra tallrikar och tjusigt middagsporslin. Oavsett om du föredrar en traditionell och klassisk stil eller om du är. Vi har ett stort utbud av porslin, bestick, köksredskap, kaffemaskiner, baktillbehör och mycket mer! Demokratiskt fattade beslut, stark gemenskap, tydlig profilering.


Köp billiga tallrikar här! Vi har mängder av olika sorters tallrikar, fat, assietter och uppläggningsfat. Under våren kommer Duka med sommarkollektionen "Mediterranean". Vackra produkter i medelhavsblått och orange, mörkt trä och glas för ett avslappnat sommarliv.


Alltid smakfull inredning och design till rätt pris hos Fröken Fräken. Ovalt serveringsfat från den vackra porslinsserien Nordic Sand av danska Broste Copenhagen är utmärkt till att servera plockmat, sallad och snittar på. Gör en enkel med väldigt vacker dukning till midsommar! Att duka ett bord i sommarens tecken är varken svårt eller tidsödande – här kommer några användbara.


Assietter, djupa tallrikar, flata papperstallrikar, fyrkantiga papperstallrikar och uppläggningsfat i flera former. Med engångstallrikar i plast och papper blir.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.