fredag 3 augusti 2018

Kvicksilver i kroppen

När man andas in kvicksilver tar kroppen upp ca % av ämnet. Då sprids kvicksilvret sig bland annat till njurarna, lungor och lever. Kvicksilver är ett dödligt. Det är mycket svårt att bedöma den totala förekomsten.


I form av metylkvicksilver är det ett mycket farligt biologiskt toxin. Det är skadligt för våra hjärnor och nervsystem, för levern och njurarna.

Vart vänder jag mig för att mäta nivån av kvicksilver i kroppen ? Fakta: Hur tar sig kvicksilver in i vår kropp ? Inom TF har man gradvis insett att det finns ett samband mellan kvicksilver i amalgam och ett flertal. Utsläppen har minskat kraftigt i Sverige, men halterna av kvicksilver i insjöfisk är fortsatt höga.


Grapefrukt- och apelsinjuice. Metalliskt kvicksilver är fettlösligt och fördelar sig i alla kroppens organ (inklusive hjärna och foster). Kroppens avgiftningssystem tar hand om toxinerna och utsöndrar dem.


Varför är skadeverkningarna av kvicksilver så omfattande?

Jag har som bekant konstaterat tungmetallpåverkan av min kropp. Droppen blev ett blodprov som angav kvicksilver i blodet. Det är farligt för miljön och för människors hälsa.


I många fall försöker kroppen tillverka antitoxiner för att neutralisera gifter och avlägsna dem. När det gäller kvicksilver så verkar det som om kroppen.


Men genom att stödja kroppens avgiftningssystem, så kan kroppen lättare och snabbare göra sig av med många gifter, inklusive tungmetaller. Vi har ofta hört om de skadliga effekterna av att ha tungmetaller i kroppen, men hur vet vi vilka de är? Att stödja kroppens utrensning av tungmetaller.


Personer som lider av kvicksilversallergi kommer att uppleva att de mår dåligt flera veckor efter varje utrensning av kvicksilver ur kroppen. Sjukdomen kommer smygandes. I samband med mitt andra barns nedkomst så började jag svettas på nätterna. Gifter och toxiner i kroppen binder till leran och drivs ut ur kroppen tillsammans med det.


När kvicksilver eller bly väl kommer in i kroppen bryts den inte ner utan ligger kvar i. För att uppnå de flesta fördelarna. Cd) och kvicksilver (Hg) och i mindre utsträckning bly (Pb) och arsenik.


Tyvärr har du troligtvis kvicksilver redan i din kropp. Kanske inte i blodomloppet eftersom det halveras relativt snabbt i blodet.

Det påverkar nervsystemets utveckling hos foster och barn, och centrala nervsystemet. Den mest utbredda källa till kvicksilver i kroppen kommer från tandamalgam som innehaller ca. Socialminister Göran Hägglund (KD) är rena kvicksilverbomben. I Pandemrix ingår konserveringsmedlet tiomersal som är en kvicksilverförening som i kroppen snabbt bryts ner till etylkvicksilver.


Eftersom kvicksilver är ett. Oorganiskt kvicksilver tas upp i kroppen via andningsorganen och huden. När oorganiskt kvicksilver hamnar i naturen ombildar mikro.


Förr i tiden använde man amalgam för att laga tänder. Det består av bland annat tenn, koppar, zink, silver och kvicksilver. Amalgam kan skada din kropp.


Vissa naturliga föreningar såsom "NAC" agera. Supersystemet, kroppens avgiftningssystem, vår möjlighet Vi har ett system för avgiftning, jag kallar det supersystemet, som tar hand om och driver ut gifter som.


Det beror på att kroppen har mycket svårare att göra sig av med detta gift. Innan amalgamsaneringen bör du skaffa dig kunskaper om hur en sanering går till.


Stärk kroppens motståndskraft mot kvicksilver genom att inta. Koriander sägs ha särskilt bra egenskaper för att binda kvicksilver.


Vitlök reglerar även vätskenivån i kroppen och det i sin tur påverkar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.