måndag 10 september 2018

Betongskruv utan plugg

Skruva i betong utan plugg. M-Cut är en ny betongskruv med skärande gängor av härdat stål som möjliggör infästning utan plugg direkt i betongen. Används utan plugg för att fästa trä i betong, lättbetong.


Essve betongskruv är en specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Den är helgängad med en så kallad hi-low-gänga vilket.

Här hittar du betongskruvar och lättbetongskruvar. De används direkt i material som betong, lättbetong, tegel eller leca utan behov av plugg. Klarar höga belastningar, demonterbar. Kort kant- och inbördes avstånd.


Enkel montering utan plugg. För betong, tegel, hålsten och håltegel. Multi-Monti betongskruv används för montage i betong, direkt i förborrat hål utan plugg.

Material och belastning avgör vilken plugg och skruv du ska ha. Här är råden för att välja. Spänningsfritt, snabbt och ekonomiskt montage utan användning av plugg.


Betongskruven används vid montage i betong. Kan användas i alla karm- och byggmaterial. MMS-F används då ett försänkt montage är att.


Behöver du skruv och plugg ? Få byggprojekt kan genomföras utan skruv och plugg. Fasadplugg och betongskruv är säkra val när du ska fästa i betong eller tegel. Förborra med borr Ø mm beroende på underlag. Härdad skruv som skruvas direkt i ett förborrat hål utan plugg.


Tillgänglig för avhämtning p. Specialhärdad skruv som dras direkt i ett borrat hål, utan plugg. Universal elförzinkad betongskruv från Heco. Passar för betong, tegel och hålsten.


Beskrivning Tillverkad av rostfritt syrafast stål, A4.

Bonden som bor utan el och rinnande vatten. Förborrning rekommenderas och skruven förankras oftast helt utan plugg. Dom flesta betongskruv är specialhärdade och helgängade med en så kallad. För infästning av karmar av metall, PVC och trä i betong, tegel och hålsten.


Ruspertbehandlad spetsig betongskruv med fläns, sexkants- och torxhuvud för installation utan plugg. Den stora fördelen är att direktmontage utan pluggar är möjlig. Lämplig för montage av syll, reglar, stämp, skenor.


I sådana betongväggar måste man borra, plugga och sedan skruva eller spika. Den behöver inte vara slarvigt gjord.


Personligen gillar jag betongskruv utan plugg men frågan är vilka dimensioner som går att använda i pallen. Ekonomisk betongskruv för Osprucken betong.


Elförzinkad för torr inomhusmiljö och för tillfälligt. BETONGSKRUV FZB - Multi Monti betongskruv (MMS-S) används för montage i betong, direkt i förborrat hål utan plugg.


Genom att fortsätta använda sajten utan att ändra dina browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Kanske är du hemmafixare som vill genomföra ett lätt snickeri eller en.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.