tisdag 11 september 2018

Blum lådor

De användarvänliga och ergonomiska. Blum för möbler utan handtag. Blums METABOX erbjuder ett beprövat och kostnadseffektivt system för lådor och utdrag av metall.


Det mångsidiga Boxsystemet med dolt skensystem för lådor och skåputdrag av metall. Därför finns det för varje produkt. För trälådor finns skensystemet Movento.

Med integrerad Blumotion stänger du lådorna mjukt och tyst. Men är det verkligen Hettich som gör IKEA:s lådor nu? Hettichlådor ser ju inte ut som Blumlådor men när jag tittar på IKEA:s nya lådförpackningar.


Hej, jag planerar att bygga ett kök i huvudsakligen massivt trä och behöver lite hjälp med skensystem för lådor. Jag har byggt en del möbler med.


Dom måste ju passa till deras stommar occh ha ett bra pris o bra. Bra lådor är en stor del av ett väl fungerande kök. Culimar har ett stort antal lådmodeller att välja bland.

Vi har det nya utdragssystemet TANDEMBOX. Servo-Drive öppningsbeslag är en elektrisk drivenhet som öppnar dina lådor vid ett lätt tryck på. Förutom skenor från BLUM finns också klassiska. Bestickinsats AMBIA-LINE för LEGRABOX M- lådor.


Expansionsbeslag och Lådskenor för alla typer av lådor. Clas Ohlson lämnar alltid minst års garanti. Vi är stolta över våra produkter och det är viktigt för oss.


En sak slog mig när jag kollar runt lite. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder cookies. Vi erbjuder skräddarsydda kök efter kundens unika behov. Vår styrka som kökstillverkare är att utöver ordinarie sortiment, kan köken.


Och ingen här på forumet kontrade med någon annan. Följ länken ovan och se vad BLUM har för utbud. Märk väl att Tandembox och Tandembox Intivo är två olika produkter.


Komponenterna för TIP-ON BLUMOTION för LEGRABOX monteras enkelt och helt utan verktyg. Lådor och utdrag planeras precis som vanligt. Det krävs heller inget extra.

Kontakta oss för mer information. Tryggt och säkert monterar du LEGRABOX: Fronten häktas smidigt på plats i rätt position och klickas därefter fast.


Skånebeslag Snickeri har lådhurts i olika bredder och olika antal lådor. Här ser du Luckdämpare för köksluckor. Köp nya Luckdämpare hos Beslagsbutiken.


Dessa var standard på Ikea förutom sista åren nya Ikea köket kom. Scandoor har valt att använda lådor från BLUM. En låda består av två lådsidor, botten, bakstycke, frontbeslag och skenor. Nu har vi en nyhet som kan hjälpa dig.


Systemet utmärker sig med sin rena design och rektangulära relingar. TANDEMBOX antaro är vårt Boxsystem för utdrag och lådor av metall. Hållare för Köksknivar till Låda Madesmart. IKEA - UTRUSTA, Gångjärn, Den extra vida öppningsvinkeln på 153° gör det möjligt att ha en låda bakom en dörr.


Du kan enkelt montera fronten i rätt läge. Praktisk lådinredning för våra standardlådor, Intivo, med fullutdragsystem. Orgaline: Rostfria lådor med stor frihet att induvidualisera efter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.